Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne értelme ennek a kapcsolatnak?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy lány, szimpatikus is, meg minden és szerintem én is bejövök neki(sőtt, ez biztos mert már mondta is). Egyre többet gondolok rá. Februárban ismerkedtünk meg az interneten, azóta szinte minden nap órákon át chatelünk. A probléma csak az, hogy 391km lakunk egymástól. Ő 15 én 16 éves vagyok.2012. máj. 10. 22:43
1/4 anonim válasza:
10% vagy kevesebb az esélye h tartós lesz,391 az sok még a 100 km is....szóval ez halva született...
2/4 anonim válasza:
Nekem hiányozna a személyes találkozás, de ezt nektek (vagy neked) kell eldönteni, hogy szerinted működne-e ez így, szerintem ez az adott személyektől függ.
3/4 Ⱳhite ßelle válasza:
Szóba sem állnék olyannal aki 100kmnél messzebb él, de van akinek működik.
21/N
4/4 anonim válasza:
Óriási a táv és nagyon fiatalok vagytok. Jó szándékkal írom, azt a napi több órát, fordítsd másra, nem jó ennyi időt ebbe fektetned. (inkább mozogj, olvass, vagy találkozz a barátaiddal)
Persze nem azt mondom, hogy ne tartsátok a kapcsolatot, írjatok egymásnak mondjuk heti egy-két e-mailt, az időben nem vesz el ennyit és mégis beszélhettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!