Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek úgy h többet értetek mikor még volt párotok? H lendültetek túl ezen?
tudom h szánalams és h önértékelési gondjaim vannak. Emiatt örülök kicsit h elhagyott mert most talpra kell állnom és mindent csak magamért tennem. Egyébként jól megy, már most rengeteg dolgot elintéztem, programokat, ügyeket, azóval nem ragadtam a szobámban bömbölve. Mégis bárhova megyek ahol senkit sem ismerek eszembe jut, h itt lehetne velem, és lenne valakim meg h nem baj ha hülyén néznek rám vmiért nekem ott van ő és én ezt tudom nem baj ha nincs itt de szeret. És emiatt érzem most olyan kevésnek magam, h már ő sem szeret. h lépjek túl ezen, tudom h nem egészséges..
21L
ez az
tudom h jobb lesz nélküle de mégis annyit gondolok rá...néha boldogan h de jó h még most vége lett, máskor meg h mennyi mindent éltünk át és nincs kedvem újra neki kezdeni felépíteni egy kapcsolatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!