Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már nem szereti a barátnőjét?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem szereti a barátnőjét?

Figyelt kérdés

A fiú meg a lány állandóan mondják egymásnak, hogy szeretik egymást, a fiú mégis megcsalta velem a barátnőjét, ráadásul úgy, hogy nem is volt messze a lány tőlünk. Ez a megcsalás ráadásul nem is hirtelen jött, mert a fiú már pár órával előtte szólt, hogy szeretne velem kettesben beszélni és én már sejtettem, hogy miről van szó.

Akkor igazából nem is szereti a lányt, csak van köztük egyfajta vonzalom? Egyébként a fiú nem az a megcsalós fajta. Én tudom, hogy még nem csalta meg a lányt.

2012. máj. 10. 21:56
 1/6 anonim ***** válasza:
taio cruz-tól a hangover a kedvencem
2012. máj. 10. 21:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Ez hogyan is jön ide? :D
2012. máj. 10. 22:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Könnyen meglehet, hogy a történtek töredékéről sem tudsz..
2012. máj. 10. 22:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Minek mentél bele a megcsalásba?Te sem vagy valami jó erkölcsű...Amúgy persze h nem szereti,azért mert mondja még nem szereti.Nem az a szerelem,h hajtogatják h "Szeretlek!".
2012. máj. 10. 23:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Csak gratulálni tudok neked -.-"

Itt nem az a kérdés h nem szereti vagy szereti hanem h te miért csinálsz ilyet?

2012. máj. 10. 23:16
 6/6 A kérdező kommentje:

Két dolgot szeretnék hozzáfűzni a válaszaitokhoz, mégpedig azt, hogy egyáltalán nem ismertek, tehát nagyon nem tetszik, hogy erkölcstelennek tart valaki, mivel én soha az életben nem tettem még ezt meg senkivel és nagyon is tisztességes vagyok mindenkivel szemben, a másik dolog pedig, hogy nem ismeritek az előzményeket és nem tudjátok, hogy miért tettem ezt meg.

Köszönöm annak, aki a kérdésre is válaszolt.

2012. máj. 11. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!