Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szereti még a barátnőjét?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szereti még a barátnőjét?

Figyelt kérdés
Egy fiú ismerősömnek 2,5éve van bnője. Mi egy éve ismerkedtünk meg, nem sokat beszéltünk eddig, de múlthéten rámírt facen, majd este 11kor lejött hozzám,minden nap sms-ezünk, majd elmondta,h sajnálja,h nem ismerkedtünk meg hamarabb és soha nem leszek közömbös a számára, és szeretné ha történne vmi...Azt mondta,h elmondja a barátnőjének,h összefutottunk, de az sms-ezéseket azt nem. De végül semmit nem mondott neki. Mikor ott van a bnője akkor is engem bámul...Ma is hajnali fél4kor irt, valamelyik este is irt, pedig otthon volt a bnője is... Szeretheti még a csajt egyáltalán?
2012. márc. 24. 20:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, hogy szereti-e, de ez a "szeretné ha történne vmi" ez úgy jön le,mintha szeretőt akarna. Gondold át, hogy az értékrendedbe belefér-e, mielőtt belekezdesz.
2012. márc. 24. 20:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Vagy nem szereti és téged akar

Vagy szereti és triciklit akar.

2012. márc. 24. 20:56
 3/5 anonim ***** válasza:
szerintem is kétesélyes, de ne menj bele semmibe, amíg van barátnője. Nehogy szerető legyen belőled, azt nézegessél, h de hát most meg mi történt?!
2012. márc. 24. 21:09
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem a barátnőjét még mindíg szereti de téged is és most azon vívódik hogy mit tegyen ebben a helyzetben válassza azt akivel már x éve együtt van és hűséges vagy fejest ugorjon egy új kapcsolatba egy olyan emberrel akit alig ismert még meg ebből álltalában két dolog lesz vagy te vagy a másik lesz elhessegetve és ha már te is szereted őt akkor ebből az lesz hogy valaki sírni fog szerintem ha nem akarod te is akkor próbáld meg úgy intézni hogy ne hagyja ott a párját
2012. márc. 24. 21:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem csak gyáva nyúl, nem meri a barátnője szemébe mondani, hogy vége...

A legtöbb ember sajnos így van vele, pedig egy kis őszinteséggel és "tökösséggel" mindenki jól járna (a nők is...)

2012. márc. 24. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!