Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak olyan nők akik komolyan elvárják hogy erényövet hordjon a párjuk?
Az emberek kis része ilyen. Valószínű élvezik, ezért csinálják.
Ha nem élvezed ne csináld, nem kényszerít senki. Ne írj ide se, mert ezek szerint téged ez nem érdekel. Erre sem kényszerít senki.
Ha az egész világ zavar, akkor nem a világot kell kinyírni.
Nyírd ki magad, és nem fog zavarni többet a világ és a világot sem fogod zavarni. Ennyire egyszerű. :)
Most aztán lehet tovább fröcsögni :)
Tényleg mért kell ide írni ha nem érdekel vagy elítélsz egy kérdést vagy témakört.
Ha érdekel, de nem értesz egyet akkor is le lehetne írni ezt normálisan.
Még mindig vannak. :)
Nem elmebetegek, csak kicsit perverzebbek mint az átlag :)
Úgy hívják ezeket a nőket, hogy DOmina.
Előttem szóló:No csak tényleg azóta is erélyövet hordat sőt megköveteli? Tehát házasok vagytok na de nem a tulajdona vagy, hanem a társa. Én a helyedben már az elején csírájában elfolytottam volna ezt az erélyöves dolgot dehát te tudod én örülök, hogy házasok vagytok. Ha nekem ilyen csaj lett volna az életembe, akkor biztos közöltem volna vele a szitut. Én nem fogadtam volna el ezen feltételeit az biztos. Szerethetitek egymást, de azért mindennek van határa. Én biztos nem mennék bele ha megsértődik így járt mi az, hogy megköveteli az eszem megáll!!.. Én velem biztos nem hordatna ilyet dehát te tudod.
Én semmi jónak nem vagyok az elrontója, csak az őszinte véleményemet nyílvánítottam ki. ENNYI!..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!