Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak olyan nők akik komolyan elvárják hogy erényövet hordjon a párjuk?
Mi a szokásos mindenhol kapható cb sorozattal kezdtük, de arra panaszkodtak a subjaim. Ezért kiadtam, hogy vegyenek maguknak erényövet mind a 2 subomon már 1 éve carrara erényöv van: www.carrara-designs.be.
Csak dicsérni tudom a tervezőt :)
Ezeket is méretre kell gyártatni?
Mennyibe került ? melyik típust hordják?
Mennyi időnként vehetik le és mennyi időre?
Az árakat az oldalon megtalálod.
Az egyiken a teljes borításu (ez a jobb) a másikon pedig ha jól emlékszem a heavy.
Általában heti 1 élvezés a megengedett. De van hogy akár 1 hónap is lehet ha nem szépen viselkedik.
Ez elég kemény lehet?
Mennyire kényelmetlen egy ilyen viselése?
Igen vannak.
Az én párom évekkel ezelőtt találta az első ilyen eszközt, és azóta is elvárja (megköveteli), hogy erényövet hordjak.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy én hibáztam, én nem fértem a bőrömbe, miközben imádtam szerettem.
Miután többször megbocsájtott én még 19 re húztam egy lapot és nem jött be. Elhagyott, pedig nagyon szerettük egymást, de nem bírtam nélküle és visszakönyörögtem magam. Ez volt a feltétele, de nem bántam meg.
8 éve házasok vagyunk.
Külföldön éltünk és hamar rájöttünk, hogy nem vagyunk egyedül ezzel a dologgal. Sokkal több férfi visel erényövet, mint azt gondolnánk.
Ne higgyétek, hogy nagyon ritka dolog ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!