Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan ilyenek a "jó csajok"?
Figyelt kérdés
Utóbbi időben észrevettem, hogy mondjuk egy olyan csaj, aki vékony, alig van rajta valami, és tök átlagos, vagy akár ronda feje van, és esetleg még a bordái is kilátszanak, meg még melle sincs, az már "jó csaj". Ellenben egy kicsit húsosabb, vagy testesebb lányra rögön rámondják, hogy "zsírdisznó", vagy hogy kövér, hiába van szép arca.
Akkor végül is ha jól értem mindegy hogy néz ki a csaj, csak az már jónak számít, ha vékony, meg még van rajta egy luk is. Hogy is van ez?
Össze vissza beszélsz. Gondolom a "kicsit húsosabb, vagy testesebb" tényleg egy zsírdisznót takar, talán ezért mondják rá. Az a jó csaj, akinek jó az alakja, szép feje van. Ennyi, a többi ronda.
2012. máj. 8. 21:14
3/17 anonim válasza:
Ne általánosíts.
Azért mert annak az embernek aki neked bejön, valószínűleg tipikus tajparaszt discós menő selyemfiú, és neki az ilyen lányok jönnek be, nem jelenti azt hogy mindenki másnak is.
2012. máj. 8. 21:14
4/17 anonim válasza:
1: mert a férfiak híresek a fenejó logikájukról, nem a nők mi? :D:D
2012. máj. 8. 21:15
5/17 A kérdező kommentje:
nem jönnek be a tipikus tajparaszt, menő, discos selyemfiúk.
2012. máj. 8. 21:16
6/17 anonim válasza:
Hát.. Én rengeteg srácot ismerek, azoknak az egyik fele az ilyen csont soványokra bukik, a másik fele a kicsit húsosabbakra. Én véleményt úgy nem tudok mondani, mert én magam is egy lány vagyok, de ez, hogy kinek mi jön be, személytől függ.. :D őszintén szólva nekem nem jönnek be a tényleg kövér srácok, de a csont soványak se. az egyik barátnőm pedig csak a kövérekre bukik, a másik barátnőm pedig a csont soványakra.. Ez valahogy ilyen. :D
2012. máj. 8. 21:16
7/17 anonim válasza:
Hát akkor meg nem tudom honnan veszed ezt a marhaságot.
2012. máj. 8. 21:17
8/17 anonim válasza:
Lehet valakinek ilyen az ízlése, de nem mindenkinek. Nekem se.
17/f
2012. máj. 8. 21:18
9/17 anonim válasza:
Jaj, mostanában pont ezen szoktam gondolkodni. Ismerek egy csomó csúnya lányt, akik vékonyak, és mégis jó csajnak nézik őket. (közbe a fejükre rá se lehet nézni...) Talán ez azért lehet mert már annyira elkurvult az egész világ, hogy csak a szex (test) egyedül a lényeg. Mondjuk szerintem a fiúk nem az ilyen lányokkal terveznek hosszú távra, egy kalandra jók, de valszeg nem mellettük szeretnének minden reggel ébredni.
2012. máj. 8. 21:19
10/17 anonim válasza:
Érdekes. Mióta felszedtem pár kilót, több bókot kapok... Persze nem a kisfiúktól.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!