Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan ilyenek a "jó csajok"?
Figyelt kérdés
Utóbbi időben észrevettem, hogy mondjuk egy olyan csaj, aki vékony, alig van rajta valami, és tök átlagos, vagy akár ronda feje van, és esetleg még a bordái is kilátszanak, meg még melle sincs, az már "jó csaj". Ellenben egy kicsit húsosabb, vagy testesebb lányra rögön rámondják, hogy "zsírdisznó", vagy hogy kövér, hiába van szép arca.
Akkor végül is ha jól értem mindegy hogy néz ki a csaj, csak az már jónak számít, ha vékony, meg még van rajta egy luk is. Hogy is van ez?
2012. máj. 8. 21:13
11/17 anonim válasza:
Hát ha van rajta luk is az már a full extra kategória.
12/17 A kérdező kommentje:
9es, én is ismerek pár ilyen lányt és elég érdekes..a csaj fejére zsákot kéne húzni, de az akkor is jó csaj marad, mert jó a teste.
2012. máj. 8. 21:23
13/17 Inkog Nito válasza:
Hát szerintem lánytól függ hogy jól áll-e neki a vékonyság vagy a duciság.Én például nem szeretem a deszkákat...Viszont azt se ha a lányon más sincs csak hurka.Aranyközépút.Ronda arcú lánnyal meg nem kezdek.Testen inkább lehet változtatni mint arcon...
14/17 anonim válasza:
Az a jó csaj, akit én annak tartok. És most mindenkinek a nevében beszéltem. Csak szubjektíven csajok! :)
15/17 anonim válasza:
Én magas,vékony lány vagyok nem csúnya arccal,mégsem alakul a pasikkal a viszonyom jól soha,egyáltalán,pedig nincsenek nagy elvárásaim nem vagyok egy pláza k. se kívűlről sem belülről szóval,amit kérdezel az nem igaz,nagyon sok férfi szereti a "van mit fogni" a csajon!!!
16/17 anonim válasza:
Gyakran kérdezem erről a fiúbarátaimat, és többé kevésbé egy kaptafára mennek a válaszok: az ágyban jobban szeretik, ha van mit fogni a lányon, de az utcán szívesebben mutatkoznak egy csontvázzal. Nagyjából alátámasztja ezt a régi mondás is, miszerint nagy kofferbe jó pakolni, csak szégyen vele utazni.
17/17 anonim válasza:
Ha ennyire zavar, fogyj le, ne rinyálj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!