Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik lányt válasszam?

Figyelt kérdés

Az egyik lányt elhívnám randizni, csak nem tudom melyik legyen. Mindkettővel elég jóba vagyok, és ők is kedvelnek.

1:

kb. 175 centi, jó alakja van, szép fenék és mell, hosszú szőke haj, szép barna szem, 18 éves. Ő a szebbik, viszont eléggé igénytelen. A haja mindig úgy áll ahogy, sosem sminkel, a fogai rondák, lyukasak, az öltözéke rendben van, de a cipője tiszta kosz, a szobájába meg olyan lom van hogy belépni is alig lehet. A tanulás se nagyon megy neki, már bukott is.

2:

Ő kb. 165 centi, neki is jó az alakja, de a melle elég kicsi, barna haj, barna szem. 17éves. Pont ellenkezője a másik lánynak, mindig sminkel, ami kell is mert anélkül nem olyan szép, a haja mindig be van állítva, a fogai szépek, fogszabályzója is volt, jól tanul 4-es felett van az átlaga. Gondolom a szobájában is szép rend lehet, de nála még nem jártam.

Mindkettővel jól el tudok beszélgetni, jól kijövünk egymással.

Ti melyiket választanátok?

2012. máj. 10. 12:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Hogy kinek mennyire könnyen lyukadnak ki a fogai, az sajnos genetika is, meg táplálkozás. Bőven nem csak a tisztántartástól függ.

Ha fekete, akkor lehet tömött is, régebben (meg talán az ára miatt manapság is, ebben nem vagyok biztos) olyat használtak. De továbbra is mondom, amelyikkel szerinted tudnál együtt lenni. Ha rövidtávra tervezel, úgy, ha hosszúra, akkor meg úgy.

Utóbbi kérdésedre: Lehetsz jó hatással rá, csak nem mindenki szereti, ha meg akarják változtatni. És minden bizonnyal nem 2 pillanat alatt következne be a váltás. Lenne türelmed hozzá?

2012. máj. 10. 13:08
 12/16 anonim ***** válasza:
Az elsőt dugnám és keresnék egy harmadikat.
2012. máj. 10. 13:11
 13/16 anonim ***** válasza:

Mi a szép az első lányban, ha teljesen igénytelen? Én nem is értem min gondolkozol.

A második lány sokkal hűségesebb lehet, és megbízhatóbb a leírtak alapján, ha pasi lennék őt választanám.

28/n

2012. máj. 10. 13:25
 14/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szép lányról van szó, még így igénytelenül is szebb mint a másik smink nélkül. Viszont mikor szépen ki van sminkelve, beállítja a haját, szép ruhát vesz fel akkor tökéletes. Nem lehet leírni akkor milyen jól néz ki.
2012. máj. 10. 14:14
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha 17-18 éves lányok csak sminkkel néznek ki jól, akkor ott valami nagy baj van.
2012. máj. 10. 14:19
 16/16 anonim ***** válasza:
Nehéz kérdés :) inkább a második. Persze ha mondanád az elsőnek, hogy fésülködjön meg, akkor nagyon valószínű hogy megsértődne. Meg hogy iszik.. a második legalább rendben van!
2012. máj. 10. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!