Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lányt válasszam?
Az egyik lányt elhívnám randizni, csak nem tudom melyik legyen. Mindkettővel elég jóba vagyok, és ők is kedvelnek.
1:
kb. 175 centi, jó alakja van, szép fenék és mell, hosszú szőke haj, szép barna szem, 18 éves. Ő a szebbik, viszont eléggé igénytelen. A haja mindig úgy áll ahogy, sosem sminkel, a fogai rondák, lyukasak, az öltözéke rendben van, de a cipője tiszta kosz, a szobájába meg olyan lom van hogy belépni is alig lehet. A tanulás se nagyon megy neki, már bukott is.
2:
Ő kb. 165 centi, neki is jó az alakja, de a melle elég kicsi, barna haj, barna szem. 17éves. Pont ellenkezője a másik lánynak, mindig sminkel, ami kell is mert anélkül nem olyan szép, a haja mindig be van állítva, a fogai szépek, fogszabályzója is volt, jól tanul 4-es felett van az átlaga. Gondolom a szobájában is szép rend lehet, de nála még nem jártam.
Mindkettővel jól el tudok beszélgetni, jól kijövünk egymással.
Ti melyiket választanátok?
O.o Fogstátuszt honnan tudod ilyen tökéletesen? :) Mellesleg, létezik olyan, hogy természetes szépség, de ha neked az nem jön be, mert az "igénytelen", ha nem cicomázza fel magát, akkor a 2.
Képzeld el magad mellett mind2-t. Melyikkel tudnál tartósabban együtt élni? Azzal menj randira.
Ha az első szebb akkor azt :D Nem kell vele együtt laknod.
Engem nem ezek a belső tulajdonságok érdekelnének. Mármint nem a jegyek, meg, hogy milyen rendet tart.... se a smink. Ha jófej, és mint ember szimpatikus, akkor rendbe van.
Persze, ha a másik kellemesebb személyiség, akkor legyen ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!