Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik lányt válasszam?

Figyelt kérdés

Az egyik lányt elhívnám randizni, csak nem tudom melyik legyen. Mindkettővel elég jóba vagyok, és ők is kedvelnek.

1:

kb. 175 centi, jó alakja van, szép fenék és mell, hosszú szőke haj, szép barna szem, 18 éves. Ő a szebbik, viszont eléggé igénytelen. A haja mindig úgy áll ahogy, sosem sminkel, a fogai rondák, lyukasak, az öltözéke rendben van, de a cipője tiszta kosz, a szobájába meg olyan lom van hogy belépni is alig lehet. A tanulás se nagyon megy neki, már bukott is.

2:

Ő kb. 165 centi, neki is jó az alakja, de a melle elég kicsi, barna haj, barna szem. 17éves. Pont ellenkezője a másik lánynak, mindig sminkel, ami kell is mert anélkül nem olyan szép, a haja mindig be van állítva, a fogai szépek, fogszabályzója is volt, jól tanul 4-es felett van az átlaga. Gondolom a szobájában is szép rend lehet, de nála még nem jártam.

Mindkettővel jól el tudok beszélgetni, jól kijövünk egymással.

Ti melyiket választanátok?

2012. máj. 10. 12:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
hát férfi szemel amelyiket hamarabb rá rántod
2012. máj. 10. 12:49
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Én már megtanultam, ha van választási lehetőséged akkor előbb-vagy utóbb egyik lánnyal sem fogsz összejönni.
2012. máj. 10. 12:49
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
az elsőt dugd meg, abból úgy se lesz semmi, mert már most van néhány tulajdonsága, ami irritál. a másodikkal pedig tervezz hosszabb távra
2012. máj. 10. 12:50
 4/16 anonim ***** válasza:

O.o Fogstátuszt honnan tudod ilyen tökéletesen? :) Mellesleg, létezik olyan, hogy természetes szépség, de ha neked az nem jön be, mert az "igénytelen", ha nem cicomázza fel magát, akkor a 2.

Képzeld el magad mellett mind2-t. Melyikkel tudnál tartósabban együtt élni? Azzal menj randira.

2012. máj. 10. 12:51
 5/16 anonim ***** válasza:

Ha az első szebb akkor azt :D Nem kell vele együtt laknod.

Engem nem ezek a belső tulajdonságok érdekelnének. Mármint nem a jegyek, meg, hogy milyen rendet tart.... se a smink. Ha jófej, és mint ember szimpatikus, akkor rendbe van.

Persze, ha a másik kellemesebb személyiség, akkor legyen ő.

2012. máj. 10. 12:52
 6/16 A kérdező kommentje:
Az kimaradt hogy az elsővel el lehet járni bulizni, szereti az alkoholt, néha túlságosan is. A második inkább otthon ülő típus, nem jár bulikba, inkább sétálni, filmezni lehet vele.
2012. máj. 10. 12:54
 7/16 anonim ***** válasza:
De figy, mi úgy sem tudjunk neked ezt eldönteni, ki tetszik jobban *neked* :) Ha már agyalni kell azon, hogy ki jobb, ilyen mélységekben, akkor rég rossz.
2012. máj. 10. 12:57
 8/16 anonim ***** válasza:
Hosszútávra inkább a 2.
2012. máj. 10. 12:59
 9/16 A kérdező kommentje:
4: Nem az az igénytelen benne hogy nem sminkeli magát, mert anélkül is szép, de az igen hogy össze-vissza áll a haja, meg a fogai elől feketék - tehát lyukasak. És innen tudom, mert látszik ha nevet. A másodiknak meg nemrég vették le a fogszabiját.
2012. máj. 10. 12:59
 10/16 A kérdező kommentje:
Igen, tudom hogy nem nektek kell dönteni, inkább az érdekelne hogy fog-e az első lány változni. Nekem már elég lenne az is ha minden reggel megfésülködne és megmosná a fogát. A második lányon ilyen szempontból nem kell változtatni, a kinézetén meg amúgy sem lehet.
2012. máj. 10. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!