Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek hasonló helyzetben? Hogyan kellene reagálnom?
A kiindulópont: egy csaj közölte, hogy tetszem neki, puszikat dobott, csak az a gond, hogy nem sok jót hallottam róla, eléggé ribancos (állítólag). A dolog onnan indulhatott, hogy időnként "cukkoljuk" egymást, talán azt hitte, hogy ki akarok kezdeni vele. Viszont a helyzetet bonyolítja egy-két "apróság". 1. Lelki problémák (szorongás, önbizalomhiány, gátlásosság stb.) miatt eddig nem volt senkim, nincs is tapasztalatom párkapcsolati téren, pedig 28 vagyok (tudom, fiúknál ez már majdnem - vagy teljesen - gáz, de mindegy). Most esetleg itt lenne az alkalom, hogy tapasztalatot gyűjtsek, már ha a csaj tényleg komolyan gondolja. Viszont 2. korábban - talán naivan - az igazinak tartogattam magam, és elítéltem az efféle "egyéjszakás" kalandokat. Most úgy érzem, hogy ha engednék a csajnak, akkor a korábbi önmagamat hazudtolnám meg, és nem tartanám magam az elveimhez. Szóval egyrészt ott van a tapasztalatszerzés csábító lehetősége (még ha tudom is, hogy vele valószínűleg nem lenne semmi komoly kapcsolat), másrészt viszont kétségeim is vannak, és fogalmam sincs, hogy a csaj komolyan gondolja-e, amit mondott, vagy csak szívatni akar. Ő egyébként fiatalabb, 20 körül van. Engedjek-e a csábításnak, és egyáltalán: hogyan derítsem ki, hogy ő mit is akar? Nem akarok beégni. :)
Ha lányok válaszolnak, akkor örülnék, ha megírnák, hogy ők elítélnék-e a fiújukat, akiről kiderül, hogy korábban így gyűjtött tapasztalatot. Előre is köszönöm az értelmes válaszokat (bár sejtem, a többség azt fogja írni, hogy hülye lennék, ha nem használnám ki a lehetőséget).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!