Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sokat tett értem a b. nöm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokat tett értem a b. nöm, hogy viszonozzam?

Figyelt kérdés
a barátnőmmel 10 hónapja vagyunk együtt nagyon sok mindent tett értem ebben a kapcsolatban és én nem nagyon azt mondja és azt kéri hogy én is tegyek érte valami nagyot de nem alap dolgokat? szerintetek mit tudnék tenni amire azt tudja mondani hogy megéri fojtatni
2009. jún. 25. 03:30
 1/5 anonim ***** válasza:
hat akar mit is tett erted azert nem kell annyira eltulozni hogy nagy dolgot tegyel meg erte,egy kicsit moho a baratnod,vegyel neki egy par dolgot,(amit szeret),legyel vele nagyon figyelmes,menny el vele ahova akar(kerdezd meg hogy mikor hova es mit szeretne csinalni),az agyban tegyel meg erte mindent es a legfontosabb pedig az hogy ha bajban van es ki kell mellette allni akkor allj ki mellette(bar gondolom hogy ezt magadtol is tudod)
2009. jún. 25. 07:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha önszántából csinál valamit, akkor ne hányja fel. Szerintem túlzás az a nagy dolog. Persze a figyelmesség az alap. Sztem fizess egy kirándulást vagy egy nyaralást valahova. Ha ajándékot veszel az olyan mintha Ő kérte volna h vedd meg s te megveszed. Az ajándékozásban nem maga az ajándék a lényeg hanem a meglepetés ereje.

De vigyázz ne válj papuccsá.

2009. jún. 25. 09:03
 3/5 anonim ***** válasza:
elég furcsának tartom, hogy ilyet kért a barátnőd, ha ő nem szívesen tette meg érted azokat a "nagy dolgokat", akkor minek? nem értem... szerintem nem kell venni neki semmit, mert abból a végén csak érdek kapcsolat lesz(legalábbis az ő részéről), persze néha egy szál virág vagy vmi apróság belefér, de tényleg ne válj papuccsá... legyél mellette amikor szüksége van rád, éreztesd vele, hogy számíthat rád, szeresd nagyon, és kész, szerintem ez éppen elég és a mai világban nem is kis dolog, ha ilyen barátja van az embernek...
2009. jún. 25. 10:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Légyszíves valamit írj le, hogy mi az, amit ő tett érted. A mi kapcsolatunkban volt már olyan, hogy közeli barát, rokon halála után voltunk támasza a másiknak, nagyobb családi veszekedések, a család széthullása, komoly anyagi, lelki gondok közben/után, de soha egyikünk nem hányta a másik szemére, hogy "de én bezzeg mennyi mindent tettem érted". Ez a csaj egy érzelmi nulla. Ne légy papucs, ezt olyan lányként mondom, akit amúgy idegesít, ha papucsoznak. Nehogymár ez legyen a kritérium, hogy akkor akarja folytatni, ha valami nagyot teszel érte.
2009. jún. 25. 10:10
 5/5 A kérdező kommentje:
én régen sokat ittam, 6 hónapja nem iszom, előtte 1 évig drogoztam, 10hónapja vagyunk együtt, és mindenről letudott szoktatni és akármi baj volt akármi vita ö mindig tett velemit értem vagy a kapcsolatért hogy egybe maradjunk, én próbálok neki mindent adni hogy érezze hogy tényleg változtam nagyobb oda figyelést kap és sokkal többet foglalkozok vele, de ö szavaival élve "én várom amit én gondolok" szóval valamit akar én meg most öt lettem sincsen hogy mi lehet az pedig most többet foglalkoztam vele mint előtte, megpróbálom ezt az ajándék cuccot moziba is vittem mostanság meg tervezek még ezt azt, köszönöm a commentelöknek hogy írtak ez is már sok segítség a továbbiakban
2009. jún. 26. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!