Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emnesty kérdése:
Nem jöhet hozzánk a barátnőm, mit tehetnék? 17/F
Figyelt kérdés
Sajnos nem jöhet át lassan már 1 hónapja együtt vagyunk, 17 éves ő is meg én is.. Anya engedékeny de a férje nem engedi hogy ide bárkit is hozzak.. A ház közös de anya mégsem szeretne ez ellen tenni nem tudom mit tudnék tenni ez ellen.. :( nagyon rossz, kérlek szépen adjatok néhány tanácsot! Ha esetleg van valaki aki több mindent tudni szeretne kifejtem csak kérdezzetek bátran:)! köszönöm előre is a válaszokat!!2012. máj. 9. 11:16
11/14 anonim válasza:
Légy türelmes, igaz, hogy azt írod, már egy hónapja együtt vagytok, de az inkább csak MÉG egy hónapja. Nem kell elsietni a dolgokat, hallgass Anyukádra, Ő jobban ismeri a férjét, meg a helyzetet.
12/14 A kérdező kommentje:
Biztos igazad van.. és teljesen megértem, csak a barátnőm úgy fogja fel hogy nem akarom bemutatni.. nem érti a helyzetet :(
2012. máj. 9. 13:17
13/14 Dottorre válasza:
Ilyen embereket ... sose értettem meg, hogy a fenébe lehetnek ilyen ökrök valakinek a szülei. Sok ilyet ismertem én is, és nem tudom felfogni az okát.
Nem tudom mit tehetnél, talán ülj le beszélgetni az illető úriemberrel, hogy mégis mi kifogása van ez ellen?
14/14 A kérdező kommentje:
nagyon furcsa fazon .. nem értem sajnos ez van, idővel remélem más lesz meg általában nagyon feltud idegesíteni épp hogy nem megyek neki.. de előbb vagy utóbb betelik a pohár.. mert nem lehet mindig csak tűrni és tűrni.
2012. máj. 9. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!