Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem jöhet hozzánk a barátnőm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emnesty kérdése:

Nem jöhet hozzánk a barátnőm, mit tehetnék? 17/F

Figyelt kérdés
Sajnos nem jöhet át lassan már 1 hónapja együtt vagyunk, 17 éves ő is meg én is.. Anya engedékeny de a férje nem engedi hogy ide bárkit is hozzak.. A ház közös de anya mégsem szeretne ez ellen tenni nem tudom mit tudnék tenni ez ellen.. :( nagyon rossz, kérlek szépen adjatok néhány tanácsot! Ha esetleg van valaki aki több mindent tudni szeretne kifejtem csak kérdezzetek bátran:)! köszönöm előre is a válaszokat!!

#barátnő #szigorúság #nem jöhet #nem lehetünk együtt
2012. máj. 9. 11:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Légy türelmes, igaz, hogy azt írod, már egy hónapja együtt vagytok, de az inkább csak MÉG egy hónapja. Nem kell elsietni a dolgokat, hallgass Anyukádra, Ő jobban ismeri a férjét, meg a helyzetet.
2012. máj. 9. 12:55
 12/14 A kérdező kommentje:
Biztos igazad van.. és teljesen megértem, csak a barátnőm úgy fogja fel hogy nem akarom bemutatni.. nem érti a helyzetet :(
2012. máj. 9. 13:17
 13/14 Dottorre ***** válasza:

Ilyen embereket ... sose értettem meg, hogy a fenébe lehetnek ilyen ökrök valakinek a szülei. Sok ilyet ismertem én is, és nem tudom felfogni az okát.

Nem tudom mit tehetnél, talán ülj le beszélgetni az illető úriemberrel, hogy mégis mi kifogása van ez ellen?

2012. máj. 9. 13:41
 14/14 A kérdező kommentje:
nagyon furcsa fazon .. nem értem sajnos ez van, idővel remélem más lesz meg általában nagyon feltud idegesíteni épp hogy nem megyek neki.. de előbb vagy utóbb betelik a pohár.. mert nem lehet mindig csak tűrni és tűrni.
2012. máj. 9. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!