Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha több férfi születik, mint nő, és a nők eleve pár évvel idősebb pasikat választanak, akkor hány éves koromtól remélhetem majd reálisan, hogy lesz végül barátnőm?
Ez baromság.
1. Az ideális korkülönbség a kapcsolatokban 0 év. Vagyis az a legjobb, ha egykorúak a felek.
2. A férfiak csak azért halnak meg hamarabb, mert a férfiak teremtették a civilizációt és ők tartják életben a világot. Ez veszélyes munkákkal jár. Na meg a férfiak egészségtelenebbül élnek.
Vagyis a genetikának semmi köze ehhez. Csak életmódtól függ az, hogy ki meddig él.
Utolsó: Nemcsak a veszélyesebb munkák miatt hal meg több férfi. Eleinte én is ezt hittem, de Ranschburg Jenő írt egy felmérésről, ahol kolostorban élő szerzeteseket és apácákat hasonlítottak össze, és ugyanolyan életmód, ugyanolyan étrend stb. mellett is hozták ugyanazt az átlagot, mint a nem kolostorban élők.
Az ideális korkülönbség szerintem is minél kevesebb, ebben egyetértek veled.
1. Már más témába is megkérdeztem, hogy mi az a korkülönbség. Nem kaptam válasz. Volt barátnőm (-2 év) sok dologban úgy viselkedett, mintha legalább 15 évvel lenni fiatalabb. Az aktuális barátnő (+8 év) pedig 10 évvel fiatalabbnak néz ki a koránál. A fontos dolgokban felnőtt, de ha hülyéskedésről van szó, akkor úgy viselkedik, mint egy tini.
2. A férfiak szoktak harcolni...
01:03
Dehogynem. Csakis az életmód függvénye az, hogy ki hal meg hamarabb. Hiába nem tetszik ez neked. Azt is megmagyarázták már tudományos formába ölte, hogy miért a gólya hozza a gyereket.
Ha egy férfi ugyanolyan életmódot él, mint egy nő, akkor ugyanaddig él. Ez tény!
Az is igaz, hogy a férfiak harcolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!