Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, has valakinek jóval idősebb pasija van?
Figyelt kérdés
2012. márc. 7. 12:13
1/31 anonim válasza:
Az attól függ, hogy te mennyi idős vagy és mennyivel több a pasi. Ha mondjuk te 14 vagy ő meg 30 akkor sok, de ha már mindketten felnőttek vagytok, nem gáz a korkülönbség.
2/31 anonim válasza:
Ha én vagyok az a pasi, akkor nem.
3/31 anonim válasza:
Ha a pasi nem pedofil, és nem házas, családos ember, aki a felesége mellett egy kis friss pipihúsra is vágyik, és te is elmúltál már minimum 18, akkor nem gáz.
4/31 anonim válasza:
Hát igen, attól függ, hogy mennyi az a jóval idősebb, és hány éves a két fél.
5/31 A kérdező kommentje:
29 és 46.Voltam már szerelmes de ilyet még soha nem éreztem.Én is egy kicsit komolyabb gondolkodású vagyok.
Nekem van már családon és neki is volt régebben ....felnőtt gyermekei vannak.Jelenleg mindketten egymást leszámítva függetlenek vagyunk
2012. márc. 7. 12:25
6/31 anonim válasza:
Nem gáz egyáltalán. Remélem minden rendben lesz veletek és boldogok lesztek
7/31 anonim válasza:
29 és 46...
Két felnőtt emberről van szó, szerintem ez esetben már abszolút nem számít a korkülönbség.
8/31 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Tökéletesen megbízunk egymásban mindent megbeszélünk, hihetetlen mennyire egyformák vagyunk.Eleinte attól tartott Ő , hogy mi lesz X idő múlva , hiszen én még akkor is csak....leszek.Mondtam neki, ha előfordulhat az , hogy más kell akkor annak nem a kora lesz az oka hanem, hogy nem szeretem.
2012. márc. 7. 12:36
9/31 anonim válasza:
23 vagyok, a párom 40. 6 éve együtt vagyunk. Együtt is élünk 4 éve. Kit érdekel ki mit gondol, amíg mi boldogok vagyunk együtt.
Mivel nincs gyermeke, nem volt házas soha, nincs miért szégyenkeznem, mert nem más férjét szedtem el.
És ne feled: Minden csoda 3 napig tart. Max megjegyzik, de később senkit nem érdekel. Hajrá, nyugodtan!
23/N
10/31 A kérdező kommentje:
Utolsó: Köszi a biztatást. mi még nem élünk együtt ,de reméljük hamarosan így lesz, minden nap találkozunk.Nálunk a gyermek téma nem kérdés, nem szeretnénk közös gyermeket, nekem van két kiskorú.
2012. márc. 7. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!