Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, has valakinek jóval idősebb pasija van?
Nem tudom , miért de még mindig úgy érzem "elítélsz"valamiért. :(
Teljesen igaz minden szó amit irtál egy-két dolgot kivéve.Én inkább a te karakteredhez hasonlítok, nekem már nem kell a "villogás" egyszerűen csak az, hogy vele lehessek bárhol.Az ölelése nekem mindennél többet ér és jelent nem tudja helyettesíteni egy mozi .....egy buli.Soha nem voltam bulizos szeretem a nyugodt , szervezett dolgokat.
Nálunk nincs semmiben vita és nem a lila köd miatt, egyszerűen mindenben hatalmas az összhang, harmonia.
Mindketten azon szoktunk "nevetni" hihetetlen , hogy ennyi közös van bennünk.Ő az a fajta társ akivel fél szavakból megértetted magad vagy éppen befejezi helyetted a gondolatot, és akkor döbbensz rá igen ő a másik feled.
És a tegnapi "konfliktust" hogy kezeltétek?
Félreérted, dehogy ítéllek el.
Amit elítélek az a mienknél jóval nagyon korkülönbség.
Amit érzel rajtam az az, hogy jobb a "fülemnek" ha két ember próbál meggyőzni arról, hogy helyesen cselekszem. :)
Ő próbál meggyőzni, ahogyan én is magamat, de mint említettem még motoszkál bennem.
Ahogyan írtam is neked, jogosan, hiszen van rá ok, még ha nem is egetrengető.
A filmnézéses összebújás lett választva :)
Hasanló van köztünk is mint köztetek, de mi még az elején vagyunk, és az előző kapcsolatok miatt tele előítéletekkel.
Egyébként sok boldogságot nektek :)
Köszi. Nektek is.
Nekem is most lett vége egy 9 éves kapcsolatomnak, mert vártam, hogy valami megváltozzon.......hiába.Előítélet az van bennem is bőven.
Amikor elkezdődött .....ki gondolta volna, hogy így alakul.
Aztán egyszer csak eljön az az érzés amikor hiányzik nagyon , minden gondolatodat Ő teszi ki.
Teljesen biztos vagyok magamban, de ha egész őszinte akarok lenni "elgondolkodtam" a szavaidon ....a fülemben cseng, mintha hallanálak.
Nézdd az élet nem fenékig tejfel...mikor kezdjünk élni,ha nem most?...Te is "félsz" de mégis bevállalod ...hátha ezen múlik a boldogságod.
Nem akartalak megingatni :)
Addig amig egy ember beismeri az öregedést, a halandóságot, a változást, és azt a tényt, hogy egy kapcsolat évek multán elszürkül, és még tenni is képes az ellen ami ellen lehet tenni, nem lesz gond.
Én csak arra próbáltam rávilágítani, hogy ha kész vagy a korkülönbség miatti kompromisszumokra, és számodra nem jár nagy lemondással, boldogan élhettek életetek végéig.
Sok működő ilyen kapcsolat van előttem, ilyen a Szüleimé is. (Édesapám már nem él)
Viszont 20 év korkülönbséggel, és a kompromisszumok mellet is boldogan éltek addig, amíg Édesapám meg nem halt.
És még fel sem hoztam a legszörnyűbbet...
Nagyon rossz "korán" megözvegyülni... (mostmár tényleg nem ijesztegetlek :) )
Értem.Te is tudod, hogy ha valami tragédia történik akkor még inkább sem számít a kor.Úgy gondolod neki "kevesebb van , mint nekem?
hm....ez egy általános dolog, hogy az idősebbek korábban halnak, ez így normális.
Mesélek vmit:Nagyon sokszor küzdőttem ez ellen, hogy NE szeresem....hiába.
Az is mellette szól, hogy az elpazarolt 9 évemet ő visszadta röpke fél év alatt.Te is ettől félted a párod, hogy korán "elhagyod" vagy attól, hogy később nem leszel elég jó neki?
Én bizom benne,hogy a "maradék" életünk boldog lesz.
Most komolyan Téged mi tart vissza leginkább ?
Igazából mindkettő!
Attól, hogy később nem leszek elég jó neki, és mivel nagyon szeretem, ha jóval korábban halok, tudom milyen fájdalommas lesz neki.
Én is így vagyok vele.
Szeretem Őt és kész.Sok boldogságot ,kitartást kívánok nektek.Szia
#26-os voltam.
Eddig sem hittem, hogy működhet, de adtam esélyt.
Nem működik, mostmár biztosra tudom.
Pedig azt hittem, megtaláltam akit évtizedek óta kerestem.
Az érzés megvolt mindkét részről, ngaoyn hasonlók is voltunk, de a kor...
Neki is más volt a fontos, és nekem is.
Én mondtam ki a végét, napok óta nem alszom miatta, állandóan az eszemben van, és nagyon szerelmes vagyok belé.
De inkább most mint később.
2 hónap alatt többet vitatkoztunk mint a házasok 3 év alatt.
Semmi extra nézeteltérés nem volt, mind abból adódott, hogy neki más a nézetei mint az enyémek.
Te voltál a 35F 23L ?
Nagyon sajnálom.Mi történt?
Igen, én voltam.
Nem alakult ki a bizalom egymás között, csak a szerelem.
Ez a fő oka.
A másik, hogy neki más volt fonos, mint nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!