Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, has valakinek jóval idősebb pasija van?
Kezdem érteni, miért vannak a társkeresőn 40-46 éves nők akik párt/szexkapcsolatot keresnek.
Most hasonló helyzetben vagyok, én 35f a párom 23N.
Így is félek, hát még ha 20 év korkülönbség lesz.
Én már javában 3x-4x megyek majd ki éjszakánként pisilni, és bár elég jó "fizikai állapotban érzem magam", nem tudom mennyire leszek aktív az ágyban 60 évesen.
A kedvesem pedig akkor lesz igazán erejeteljében...
Úgy döntöttem, hogy megkockáztatom, de 20 év korkülönbséget sosem!
Miért?
Szerelem, megértés ide vagy oda, bármennyire is szeretném, elhajtanám a "kislányt".
Eszemben sincs tönkretenni az életét annak az embernek akit szeretek.
Azért van az eszem, hogy használjam, és mind ezt realistán.
"23 vagyok, a párom 40. 6 éve együtt vagyunk. Együtt is élünk 4 éve. Kit érdekel ki mit gondol, amíg mi boldogok vagyunk együtt.
Mivel nincs gyermeke, nem volt házas soha, nincs miért szégyenkeznem, mert nem más férjét szedtem el.
És ne feled: Minden csoda 3 napig tart. Max megjegyzik, de később senkit nem érdekel. Hajrá, nyugodtan!
23/N"
Na ja, persze, bírom az ilyen hatalmas bölcsészeket mint te. Aztán majd 20 év múlva meg az ellenkezőjét fogod állítani ennek, akkor majd jó lenne a (mostani) te korodbeli, huszon pár éves. "Ne feledd": nem fog ez örökké tartani.
Már megbocsáss, de szerintem 29 éves érett nő nem számít kislánynak.A szépség és a külső mulandó, a belső értékek maradandóak csak.
Ha abban meg félre ismersz valakit teljesen mindegy a kora .
"29 éves érett nő nem számít kislánynak"
LOL! 30 alatt minden nő csitri! Ez nem az érett kategória ... :-P
Ez felfogás kérdése.
De mivel én érett kategóriába tartozom ezért nem megyek bele ilyen piti vitába.
Kérdező, nem érted a lényeget :)
Pontosan az lesz amit írtál...
Te érett, szexualitásban fűtött, 40-es nő leszel, míg a párod öreg tata! Te a jon bon jovit fogod szeretni, ő Mozartot. Te majd kirándulni és sétálni szeretnél majd, ő a fotelében űlni.
Persze, lehet kijelenteni, hogy 20-30 év mulva úgy sem leszek ilyen, a baj az, hogy dehogynem...
Tudom, mert 22 évesen én is jártam a 72 órás mayday partykra, ma 35 évesen idegesít ugyan az a zene.
A Discoval ugyan így vagyok, minden héten mentem, ma a Kedvesem sem tudna rávenni, inkább egy hangulatos vacsora, akár élő zenével...
Fel kell fogni, változik az agyunk, a testünk, és mindenki megörekszik egyszer...
A kérdés az, hogy együtt avagy sem...
Mert bizony ha a pasi jóval idősebb, nem együtt öregszünk meg, hanem külön külön.
Igaz minden amit irtál, mint külső szemlélő Te máshogy látsz dolgokat.
Én bizonyára elfogult vagyok a helyzetet tekintve.Mi már ezt ezerszer átbeszéltük, hidd el ő is aggódott emiatt eleget.....
Én akkor is azt vallom, ha szeretsz valakit úgy ahogyan van akkor a kora nem meghatározó szempont pontosabban nem kizáró ok.Te sem vagy könnyebb helyzetben a korotokat tekintve.Nálatok 12 év nálunk 16 .Szerintem nem nagy különbség.
Köszi szépen mindenkinek a válaszokat. :)
Ez pontosan így van, de egy kapcsolat nem csak a szerelmen múlik.
És igen, nem vagyok könnyebb helyzetben, ilyen az élet :)
Bár belenyugodtam, azért még motoszkál.
Rajta még érezhető a zizegés, rajtam már nem.
Ő tetszeni akar a világnak, meg akarja váltani, én már csak egy nyugodt kiegyensúlyozott életre vágyom.
Tegnap, a randi megbeszélés közepette is kijött egy ilyen, ő menni szeretne valahova, én pedig egy filmet nézni összebújva. :)
Ezek a kompromisszumok 20 év múlva felerősödnek, nem is kicsit.
Én előrelátó realista vagyok, Ő és te is, pillanatnyi optimita :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!