Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon szemét és rib-anc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szemét és rib-anc módon viselkedtem?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, nem a legjobb de jóban vagyunk. A pasija rám mozdult és direkt összeveszett vele, hogy kicsit velem lehessen. Akkor elkezdett ölelgetni stb és mondta, hogy adjak neki csókot, mert már régóta szeretne tőlem kapni de én meg tiltakoztam mert nem akartam bnőmmel ezt megtenni, de már attól felizgultam, hogy a seg-gem megfogta. Ellenkeztem kicsit és végül is csókot nem kapott csak szájra puszit és már kicsit sem bánom, azóta egyfolytában rá gondolok és talán kicsit belé is szerettem. Persze ha találkozok bnőmmel akkor rossz érzés mert már majdnem egy éve együtt vannak, de nem bírtam ellenállni.
2012. máj. 7. 21:29
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Már 10 éves korom óta ismerem a fiút és kb 7 évig nem is beszéltünk egymással de mindig is többet éreztem iránta egy barátnál csak közben nekem is voltak kapcsolataim, neki is és kezdett ez az érzés a háttérbe szorulni, de így hogy most ez történt újra előjött és mindig is szerettem volna tőle kapni minimum ennyit, vagyis szájra puszit. Azóta újra felerősödött bennem minden érzés, amit sikerült elnyomnom magamban.Ez a lány is megtett már velem 1-2 olyan dolgot, amit egy barátnőnek nem lenne szabad és még a barátja is azt mondta róla, hogy akkor nem igazi barátnő de nyilván nem lehet ezt tenni vele, ha csak kicsit is barátnak tartom és sajnálom is de egyszer az életben végre a szívemre hallgattam és nem bántam meg.
2012. máj. 10. 20:36
 12/12 anonim ***** válasza:
ha tiszta a lelkiismereted, akkor jó. nyugodtan fogsz aludni, és ez azért számít. bár, ha kiderül, akkor lehet a barátnődnek nem az lesz a véleménye, hogy egyenlítettél. de javaslom a hajtépés helyett, hogy üljetek le, beszéljétek meg, hogy neki is volt veled szemben jó néhány nem túl szimpatikus húzása, és nem igazán érdemes egy 3. személyen összeveszni, bár, ha ez a 3, személy, hosszabb ideig lesz a barátod, akkor kimagyarázhatatlannak tűnik a dolog... (és mivel azt írod egyre többet érzel iránta, nem úgy tűnik, hogyha lehetne nem egy/egyszeri alkalmas lenne)
2012. máj. 11. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!