Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy megcsaltaltatok valakit és semmit sem éreztetek utána? Monjuk még bűntudatotsem?
Figyelt kérdés
2009. jún. 24. 15:18
11/20 anonim válasza:
se yahoo-m, se msn-em.. az a baj :S nyugodtan ird meg e-mailben a rendes cimemre.
12/20 anonim válasza:
Velem nem, de volt hogy egy barátom kb röhögve mesélte el, hogy megcsalta a barátnőjét. Én csak bájosan mosolyogtam és megjegyeztem neki, hogy ennyire azért ne sajnálja :D
13/20 anonim válasza:
Azt éreztem, hogy elhanyagol, hogy minden, és mindenki más fontosabb neki, mint én. És nem, ez nem a gyerekes "én akarok a középpontban lenni" dolog volt. Volt, hogy több napig nem keresett, se szó, se beszéd elutazott, és amikor kétségbeesve hívtam négy nap után, hogy hol van, él-e még, akkor kacagava közölte, hogy ő elutazott, majd jön, ha kedve szottyan.
Nem éreztem bűntudatot, amikor egy reggel más mellett ébredtem. Már rég nem volt "kapcsolat" a köztünk lévő valami.
14/20 anonim válasza:
Volt ilyen és nem érzek semmi bűntudatot. Részeg voltam, a csaj nagyon rám mászott és elkezdtünk smárolni. Tekintettel a körülményekre és magára a szituációra nem tekintem semmiféle megcsalásnak. A barátnőmet azóta is mindenkinél jobban imádom, "igazából" nem csalnám meg semmi pénzért.
15/20 anonim válasza:
Én nem megcsalni szoktam a barátnőimet. Csókolózok másokkal, esetleg lefekszem valakivel, de ez nem megcsalás. Nem érzek irántuk semmit sem. Éppen ezért, szerintem nem megcsalás, sajnos a lányok általában ezt nem így látják:(
16/20 anonim válasza:
kedves 02:52s iro...hat ha szereted a baratnoidet akk nem csalodmeg...s ez igenis megcsalas...s foleg ha lefexel mas lanyokkal akk plane...s gondolj bele forditott estebe mit szolnal? na de m1 gondolkozz el eloszor azon h neked h esne...s nem csak lanyok latjak ugy,hanem sok fiu is:P
17/20 anonim válasza:
02:52-es vagyok, engem is már csalt meg a bnőm, igaz, csak csók volt a másik fiúval, meg 1x egy lánnyal;) De megkérdeztem tőle, hogy kicsim engem szeretsz? IGEN, Akarsz a másiktól vmit? NEM
Nekem ez bőven elég volt ahhoz, hogy azt mondjam, hogy akkor semmi baj, szeretlek!
18/20 anonim válasza:
13:46:Ti tudjatok 9:17 voltam:P
19/20 anonim válasza:
13:46: te beteg vagy... Majd biztos megmondja neked, hogy legközelebb is lefeküdne vele, ha úgy adódna, apám, ekkora balekot!
20/20 anonim válasza:
volt. fenyegetett, terrorban tartott, nem hagyta, hogy szakítsak. csak ezért voltam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!