Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy megcsaltaltatok valakit és semmit sem éreztetek utána? Monjuk még bűntudatotsem?
Figyelt kérdés
2009. jún. 24. 15:18
1/20 anonim válasza:
Volt. Semmit nem éreztem, semmi megbánást. Sz*rt a fejemre, nem hívott, nem foglalkozott velem, nem tudtam vele beszélni és nem volt alakalmam kidobni. Ő rontotta el. Én mindig mindent megróbáltam hogy jobb legyen, törtem magam, őt meg hidegen hagyta.
16/L
2/20 anonim válasza:
egyszer 2x is megcsaltam a baratomat...az elsorol tudott,azert csinaltam h eszrevegye magat s torodjon velem,a masodikrom meg most sem tud,de nagyon bant...
de nem reg tuttam meg (nem tole)h megcsalt de ot azt hidegenhagyta h elmondja inkabb hazudozott tovabb...
sztem o se erez buntudatot...
de mar a mi kapcsolatunknak vege:(
3/20 anonim válasza:
az utolsonak : h derult ki h megcsalt? mit csinalt???
4/20 anonim válasza:
en szerintem ha hidegen hagy is ha megcsaltad,joga van a masiknak tudni rola.
s ugy a jobb ha toled tudja meg s nem mastol:P
5/20 anonim válasza:
16/L vagyok: elmondtam neki, szakítottam is vele a másik miatt. Az volt a vicc az egészben, hogy a másik többet foglakozott velem, mint akivel együtt voltam.
6/20 anonim válasza:
valasz a 15:31snek:ugy derult ki h van egy kozos legjobb baratunk...s tole...vais az hosszu sztori:P
7/20 anonim válasza:
kerlek. leirnad nekem? lehet e-mailben is.
8/20 anonim válasza:
de megszabad tudnom miert erdekel?:):P
9/20 anonim válasza:
mert nem bizok a paromban.. legyszi, ha nem zavar, akkor meseld el. h mire kell vigyazni meg stb.
10/20 anonim válasza:
ha gondolod megadom a yahoos idm es vegyel fel msn ha nincsen yahood s akkor elmeselem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!