Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házi szexvideó. Beteges vagy normális?
Ez rajtad áll. Már én is gondolkodtam rajta, hogy milyen lehet visszanézni magunkat sex kozben. Van tobb lehetoség, felveszitek, lenézitek, majd kitorlitek. Ne csak az orál legyen rajta, hanem a pasi is, arccal. Így nem fogja fel tenni a netre. Meg kell bízni a pasiban, te ismered milyen. Én akármennyire is osszevesznék a barátnommel, nem tenném fel a netre. Viszont ha magambol indulok ki, én már egy erotikus képnek is orulnék, mert a barátnom minden nemu ilyen dologtol tiltakozik, még egy sex utáni egymás mellett fekvos arcképtol is. Ha a filmet nem is, kuldj neki egy erotikus képet modjuk.
22/F
"mert végülis ő is rajta lenne a videón," - aha, amikor, ahogy szeretné: "ahogy orálisan kielégítem" - akkor konkrétan te leszel a videón, meg egy broki a szádban.
Ha nekem hiányzik a nőm, semmiféle közös videónk nem dobna fel, - de hát te pasid, te ismered, meg neked kell bínni benne!
Az ilyen videók - ha még a netre nem is kerülnek fel - mindig előkerülnek valami olyan szituban, amiben nem kellene...:DDD
A lényeg, h DVD vagy VHS ne készüljön...XDDD
"ahogy orálisan kielégítem" - akkor konkrétan te leszel a videón, meg egy broki a szádban.
Szerintem, az orális kielégítést fellehet úgyis venni, hogy a pasinak necsak a "micsodája" legyen rajta, hanem mondjuk egész testek, a kamerát ugyanis le is lehet állítani (az ágy mellé mondjuk) ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!