Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baj van a kapcsolatunkban?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj van a kapcsolatunkban? Mit tehetnék? Hogy viselkedjek vele?

Figyelt kérdés
2hónapja vagyunk együtt,én 17 leszek ő meg 19.nagyon okos fiú fontos neki a tanulás és egyetemre akar menni..velem ellentétben.most érettségizett le jók lettek az eredményei is és mostanába nem annyit törödik velem mint anno..jóh azt én megértem h érettségi meg minden..de akkor is máshgy viselkedik velem.és ez nekem nagyon rossz mert szeretem nagyon és tudom h ő is szeret engem..csak mostanába nem nagyon látszik rajta..az se igaz h csak a szex miatt kellek neki mert inteligens nagyon és eddig 1-szer feküdtünk le az is már 1hónapja volt,és akkor se eröltetett semmitse..most leköti sok dolog csinálja a jogsit is.meg ha kérdezek tőle vmit komolyan néha el poénkodja de ő ien személyiség..imád poénkodni viccelődni.de ez is rosszul esik néha..megmondtam már neki és azt mondta rá h igazam van..és az utobbi időben van az hogy 2-3 naponta nem találkozunk mert nem nagyon ért rá jó ezt is megértem.mostmeg megy edzőtáborba és megint nem látom 3napig..elmondtam neki ezeket a dolgokat és aranyos volt mondta h ne haragudjak rá és h szeret,meghogy mostanába nagyon kivekőzött magából..jah meg a találkákat is nekem kell mondani mostanába..áhh elegem van..
2009. jún. 24. 12:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, valószínű, hogy baj van a kapcsolatotokba. Nagyon nem tudsz semmit sem tenni, én nem vagyok annak a híve, hogy ha ég a ház, akkor elkezdek úgy viselkedni, ahogy szerintem a másik valószínű várná, mert az rusnya dolog. Elképzelhető, hogy az egyetem miatt tudja, hogy nem folytatódhat a kapcsolatotok, mert mondjuk másik városba költözik, és nem hisz a távkapcsikban, de nehezen mondja ki, hogy legyen vége.
2009. jún. 24. 12:14
 2/8 anonim ***** válasza:

Biztos vagy benne, hogy nem hiányzik neki a szex?Mert ha már egyszer megtörtént...Szerintem szeretné...Lehet, hogy már a kapcsolatban "unatkozik", próbáld valamivel fel dobni a kapcsolatotokat...Szervezzél közös programokat, stb.

L, 18

2009. jún. 24. 12:30
 3/8 anonim ***** válasza:

Rengeteg ismerősömön láttam mostanában,hogy feszültek,idegesek és stresszelnek az érettségi miatt,tehát valószínű,hogy a barátodat is nagyon megviselte a sok vizsga.Várj egy kicsit,itt a nyár,táborok,szórakozás,meleg,napsütés,ilyenkor feloldódik az ember.Ha viszont később is ilyen lesz Veled,üljetek le beszélgetni egyet a kapcsolatotokról.

L/17

2009. jún. 24. 12:35
 4/8 A kérdező kommentje:
hát de úgy történt meg az első szex h ott aludtam náluk de a szülei meg elutaztak,és mégnem mutatott be nekik és addig nem aludhatok ott náluk.hozzánk meg nem jöhetünk fel mert nincs külön szobám..csak úgy tudjuk megoldani ha bemutat a szüleinek,mondtam már neki meg ő is mondta csak a szülei is elég elfoglalt emberek..:(:(
2009. jún. 24. 12:36
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát ez az elfoglalt duma ne haragudj, de elég átlátszó. Ha most ezt a részét hagyjuk a dolognak, azt tudom mondani, hogy az érettségi nem is magában a viszgák, de az a rengeteg változás elég megerőltető... Gondolj csak bele, eddig évekig suliba jártál, volt egy osztályod, most pedig írásbeli és szóbeli viszgák sora vár, ráadásul utána szinte felnőtt leszel. Ha egyetemre vagy fősulira mész, ott már önállónak kell lenned, ami nem olyan egyszerű... Aztán esetleg állást is kell vállalnod, hogy zsebpénzed legyen... 17 évesen tudom nehéz belegondolni, de majd ha te leszel a helyébe, akkor ugyis tudni fogod.

Visszatérve az előzőre, én nem vagyok olyan bitos benne, hogy ez a srác komolyan gondolná veled! Nem hív, még a szüleinek sem mutat be... Hát nem tudom. Anyum azért mindig ráért 5 percre hogy bemutassam neki a pasimat... És te miért nem mutatod be otthon? Nem vagy már kislány, gondolom azért lehet barátod.

2009. jún. 24. 12:52
 6/8 A kérdező kommentje:
hát nem tudom..de ez nagyon rossz így..nem tudom mit tegyek..kétségbe vagyok esve..:S tudja anyu h van deh apummal már talizott egy párszor.
2009. jún. 24. 13:14
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

nekem is ilyesmi problémám van. Kiicsit más, én is kérdeztem és nekem is jöttek válaszok.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2009. jún. 24. 14:50
 8/8 anonim ***** válasza:
sztem nincsen semmi baj. nálunk is vannak ilyen időszakok, én főiskolás vagyok, barátom meg nem, ő dolgozik, és amikor vmelyikünknek vmi parás ügye van, pl egy kemény vizsga, vagy neki egy keményebb meló, akkor kicsit mi is hanyagoljuk egymást. először nálunk is úgytünt, mintha ez a kapcsolat romlása lenne, de beszéltünk róla, és ez vmilyen szinten természetes h az embernek nemcsak a párjára kell összpontosítania, ahogy nősz, úgy nőnek a feladataid is, amik szintén fontosak az életben. náluk ez a probléma kb 3 éve merült fel, és azóta is megvagyunk, próbáljuk kompenzálni a kicsit rosszabbul sikeredett napokat.
2009. jún. 24. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!