Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/30 anonim válasza:
Se az arcod nem látszik, sem az alakod. Ez a kép semmit nem árul el.
12/30 anonim válasza:
szerintem ha leszednéd magadrol ezeket a dolgokat full ronda lennél de nemakarlak megbántani ez az én véleményem .. : DDD
13/30 monster under yo bed válasza:
elég tömzsi ujjaid vannak, rrribanc.
14/30 anonim válasza:
Szépnek szép vagy, de ez a legkevesebb...
16/30 anonim válasza:
Nem értem minek az az otromba szemüveg...a mai tinik azt hiszik h menő de szerintem irtó ocsmány..főleg egy lányon.
24f
17/30 anonim válasza:
Ilyen jó mellű dawn kóros lányt még nem láttam!
Bocs a többi dawn kórban szenvedő lánytól :(
Szemüveget add vissza a nagymamádnak !
18/30 anonim válasza:
Szerintem csúnya az arcod, nekem nem tetszik. Teljesen más arcformájúak jönnek be. De ez nem a te hibád. :)
20F
19/30 anonim válasza:
Arcra egyáltalán nem jössz be. A testalkatodból gyakorlatilag semmi nem látszik, de a "büfésnéni" kezedből ítélve puhoska vagy. Szóval amúgy sem.
Összességében, se nem szép se nem csúnya. Átlag közép.
21F
20/30 anonim válasza:
Al-C. Noniiikaa xDD
...
koppanjál már egyet édes*-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!