Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalásnál az alábbi kérdése...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásnál az alábbi kérdésem sejteti, hogy tudok valamiről, vagy nem?

Figyelt kérdés

kérdeztem a párom:

amikor a tanfolyamra jártál, volt valami közted és az oszttársad között, amit nem mondtál el?

2012. máj. 5. 20:28
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
nem is a konkrét válaszra akarok figyelni, hanem a mögöttes tartalomra
2012. máj. 5. 20:57
 12/26 anonim ***** válasza:
akkor vidd be a málnásba. ha TUTIra tudod, hogy volt valami, akkor tedd ezt: mondd neki, hogy tudsz mindenről, már csak arra vársz, hogy az ő szájából halld. ha tagad, akkor mondd, hogy szánalmas, ahogy hazudik, hiszen te megbízható forrásból tudsz mindent. erre tuti megtörik. de mondom, csak akkor tedd, ha tutira megcsalt, mert amúgy meg magadból csinálsz hülyét. nálam ez egyszer (sajnos...:( ) bevált, bár az utána lévő érzést nem kívánom!
2012. máj. 5. 21:00
 13/26 A kérdező kommentje:

ezt írtam vissza:

"te nem akartad, vagy ő?"

(mert amúgy nem is konkrét megcsalásra gondolok, hanem enyelgésre, simulásra amiből nem lett semmi)

erre hogy reagál aki hazudik és mit, aki igazat mondott?

2012. máj. 5. 21:01
 14/26 A kérdező kommentje:

12-es:

amikor ezzel blöfföltem, hogy megbízható forrásból tudok mindent, kérdezte kitől, mit, felháborodva a rágalmazástól. és mivel erre nem tudtam konkrétan válaszolni, csak ahogy te megbízható forrás, ilyesmi, így nem árulta el magát.

tehát ez nem jó

egyelőre az előbbimre várom válaszát..

2012. máj. 5. 21:05
 15/26 anonim ***** válasza:
sms-ben úgysem derül ki semmi. ezt vagy élőben, vagy sehogy. sms-ben nem látod az arckifejezését, a gesztusait, stb.
2012. máj. 5. 21:05
 16/26 anonim ***** válasza:
hát én anno azt mondtam, hogy a megbízható forrás maga a csaj. és hát sajnos bejött :/
2012. máj. 5. 21:06
 17/26 A kérdező kommentje:

szóval 13-as kommentemre

hogy reagál aki hazudik és mit, aki igazat mondott?

2012. máj. 5. 21:07
 18/26 A kérdező kommentje:
16-os nálunk rafkósabb. tovább kérdezne. konkrétan hogy hívják, ki az.
2012. máj. 5. 21:08
 19/26 A kérdező kommentje:

szemtől szembe volt amikor nem jött be a blöfföm

ideges volt, de egyfolytában azzal jött, hogy rágalmazom

tehát ha azért is volt ideges, mert megcsalt, ezzel leplezte. nem egyértelmű sajnos a verbális reakciója.

plusz nem is válaszolt rögtön. hanem visszakérdezett.

nos ebből sem tudom levonni 100-ra, hogy megcsalt.

2012. máj. 5. 21:10
 20/26 A kérdező kommentje:
már 12 percnél járunk, hogy nem reagál a 13-as kérdésemre...
2012. máj. 5. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!