Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viszza tudom még valaha szerezni? Szeret Ő még engem?
ja vissza de leírás nélkül hogy nem tudom mi a szitu
csak azt tudom mondani hogy vegyél neki 1 kecskét
Másfél hete mentünk szét az én hibámbol, mert nem törődtem velle annyit mint megérdemelt volna!
Már 4 éve voltunk eggyütt és én mindennél jobban szerettem Őt!
Küld el neki ezt az üzenetet:
Szia! Tudom hogy időt kértél és nem akarlak zavarni de annyit muszáj elmondanom, hogy a történtek ráébresztettek arra hogy mit veszíthetek. Mindent. Tudom, hogy hibáztam most már világosan látom. Nem kaptad meg tőlem mindazt amit megérdemelnél. A világot jelentené nekem ha adnál nekünk még egy esélyt. Tiszta szívemből mondom ezt! Ha úgy érzed hogy nincs közös jövőnk hogy velem nem leszel boldog, el kell fogadnom bár megszakadna a szívem! Megvárom míg úgy érzed eljött az idő hogy beszéljünk. Csak azt akartam mondani hogy Szeretlek!
A bár megszakadna a szívemet ne írd bele, újra gondoltam.
Írd helyette azt hogy akármilyen nehéz is lesz.
Drukkolok neked nagyon!
És miután elküldted tényleg ne írj semmi többet ne keresd amíg ő nem keres téged.
Tudom hogy nehéz bízz bennem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!