Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha apu nem visz el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha apu nem visz el?

Figyelt kérdés

A hétvégere valószinü elmegyek bulizni egy kisebb baráti partyra,a baratnőm akinél aludnák,elvinne.Másnap pedig apu jönne értem.Aztán egy hetre rá a barátom 18-adik születésnapja (Nagyon el szeretnék menni,10 honapja imádjuk egymást)Az is hozzánk kb 33km-re van,ugy lett volna hogy vagy busszal elmegyek vagy elvinne apu,meg este eljönne értem.De ő másnap megy utra,mit csinálok ha nem tud elvinni?A barátomnak ez meglepetés lett volna,már a szülei nagyon várják hogy menjek,szerveztünk egy szép estét a barátomnak=(

14\L

Segítsetek

2009. jún. 23. 20:55
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Nekem semmi a busszal.Remelm apu beleegyez a buszba..Mert eloszor mennek hozza busszal.
2009. jún. 23. 21:11
 12/23 anonim ***** válasza:
76%
Kösd el a kocsit :D
2009. jún. 23. 21:15
 13/23 anonim ***** válasza:
Ha meg nem busz akkor taxi. Vagy limuzin, attól függ mennyi pénzetek van :D
2009. jún. 23. 21:45
 14/23 anonim ***** válasza:
62%
Jajj szegény hisz még csak 14, nem szabad neki busszal közlekedni. Kicsi apuci kedvence, szóljál apukának, hogy beszéljen a busszsófőrrel, hogy vigyázzon rád nehogy valaki hozzád merjen nyúlni. A 18 éves barátoddal mit szoktatok csinálni? Ő is ilyen apuka kedvence, hogy a szülinapjára megkapja az új BMW-t s a 19-ikre széttöri?
2009. jún. 23. 22:04
 15/23 anonim ***** válasza:
nem díjaznák = nem rajonganának az ötletért (hogy ottaludj 14 évesen a 18 éves barátodnál)
2009. jún. 23. 22:06
 16/23 anonim ***** válasza:

22:04 Ez tetszik :D

Hát te lány, nem vagy még ehez fiatal?? Na meg 18 éves barátod van....hm....

2009. jún. 23. 23:13
 17/23 anonim ***** válasza:
ez nekem bűzlik!
2009. jún. 24. 04:47
 18/23 A kérdező kommentje:

Nem vagyok en az apuci kenyes lanya...Mar meg is bocsass...

De semmi kedvem reszegekkel leallni este.

2009. jún. 24. 09:17
 19/23 A kérdező kommentje:
22:04-megis mi a francot kepzelsz te magadrol?Miert vagy ilyen piszok,csak mert idosebb vagy tollem?Meg ha azt kerdeztem volna hogy "jaaaj mit tegyek,terhes vagyok most" (!!!)Na akkor meg elhalgatnak hogy lenezel,de ugylatszik hogy a felnoteknek mindnek mindig igaza van,ok a menok azzal hogy ok mar nagyok.Mi?Nanae...En semmivel se dicsekedtem,csak kertem tanacsot.Igen csupan 14eves vagyok,nezhetsz aminek csak akarsz,nem allok a sarkon es keretem magam a pasiknak!Azthittem hogyha idefordulok legalabb valaszt vagy tancsot kapok,nem pedig olyan kerdest amit nem is kerdeztem!Szanalmas alak..
2009. jún. 24. 09:24
 20/23 anonim ***** válasza:

Én is azt tartom a legjobb ötletnek,amit az egyik előttem szóló írt,ergo menjél el busszal,majd este a barátod kísérjen ki a megállóba.Vagy esetleg,ha a rokonok előbb távoznak,mint Te,akkor szerintem a szülei is szívesen hazavisznek Téged.:)

L/17

2009. jún. 24. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!