Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy minden helyer pasi bunkó?
Figyelt kérdés
2012. máj. 2. 15:30
11/24 anonim válasza:
Azért ez nem így van (a párom helyes és mellette kedves, normális :) ) , de ismerem a típust, amelyikre gondolsz. Azért van, mert látják, hogy tetszenek a nőknek, és ha olyan a természetük, akkor a fejükbe száll a "dicsőség". Sokszor a nők is elkapatják őket, megbocsátják, hogy bunkók stb. csak mert jól néznek ki - ez szerintem nem helyes. (Nőként mondom. Viszolygok a beképzelt bájgúnároktól, lesz.arom, hogy milyen jól néz ki, ha mellé egy tapló.)
12/24 anonim válasza:
Ismerős... emlékszek, 7. osztályban CSAK azért utasítottam vissza egy fiút, mert bunkó, nem lehet benne bízni, iszik, füvezik, cigizik!!! egy 14 éves(visszabukott) szóval még hozzá buta is! Megbántam.. de most már örülök hogy ezt tettem. Nem minden a külső..
15/L
13/24 anonim válasza:
10-es, honnan lehet megtudni hogy beletartozol abba a 60%-ba vagy nem?
14/24 anonim válasza:
Bizalom :) így látatlanul bárki bármit gondolhat. Én olyan mindegyik vagyok. Barátaim mellett kitartok, bármit megteszek értük. De azért megmondom az igazat, ha fáj akkor is! :) döntsd el melyik.
15/24 anonim válasza:
Miért van hogy az összes helyes csajban már többen jártak mint az Aréna plázában nyitás óta???
Ezt lányok csak magatoknak köszönhetitek. Senki mást nem okolhattok érte, csakis saját magatokat :D
16/24 anonim válasza:
Azért ,általánosíts! Nem mindenki ilyen. 15 vagyok, de már sexet akar tőlem a fiúm o.o ezért hát persze szakítottam vele. szerintem hülyeség, hogy attól lesz valaki menő hogy 15 évesen már nem szűz! Barátnőim közül is mint szűz még. A 10.-esek közül alig van aki még "ép".. durva mi folyik ebben a világban!
17/24 anonim válasza:
Elegem van,hogy sokan ezt gondolják,de én helyes vagyok és UDVARIAS! Ne általánosítsunk ennyire,mert SÉRTŐ!
18/24 anonim válasza:
16:49
Majd mire 10.es leszel, se te, se a barátnőid nem lesztek azok. (A sorrend felcserélődhet)
20/24 anonim válasza:
18:12
te meg azért, mert idióta vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!