Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy minden helyer pasi bunkó?
Figyelt kérdés
2012. máj. 2. 15:30
2/24 Diavolino44 válasza:
Ennyi erovel.. miert minden szep csaj csak a helyes bunko pasikat talalja meg??
5/24 anonim válasza:
Én helyes vagyok, és nem vagyok bunkó.
6/24 anonim válasza:
Ronda vagyok, de kedves.
FOREVER ALONE!!!!!
7/24 anonim válasza:
Miért van az, hogy minden csaj buta, mint a sütőtök? "Bunkó köcsög 84%-os, ne általánosítsál". Akkor te se, kérlek.
Amúgy reálisabb a kérdés úgy, hogy "miért bunkó rengeteg helyes FACÉR pasi?", így pedig - a kérdést megfordítva -választ megtalálod magad is...
8/24 anonim válasza:
Ez van... a legtöbbször mindig ez van :) Hogy miért van ez így? Mert beképzelt egoisták, és azzal, hogy jól néznek ki, azt gondolják bármit megtehetnek. Nem mindenki ilyen, persze vannak kivételek. De többségében ez a helyzet.
9/24 anonim válasza:
Nem csak a helyes pasik,én is,pedíg ronda vagyok,mint az ördög.
10/24 anonim válasza:
Jah, hát igen :D vannak a csúnyák, akik általában azért bunkók mert bántják őket és másoktól is ezt "várják" el..(általánosítás) ismerek csúnya pasit.. nagyon rámenős, fogdos... :S kevés a tényleg kedves fiú! Aki nem mondja hogy aaz, imádnivaló.. legyen azért szerény.. és itt akik azt mondják kedvesek, kb 60% bunkó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!