Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek mennyi volt a legrövide...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mennyi volt a legrövidebb idő ami eltelt az első megszólítástól, a konkrét "akcióig"?

Figyelt kérdés

Hány perc, óra, nap ? Rövid történetet is írjatok, ha lehet illetve kort és nemet is.

+ Mikor történt az eset?

2012. máj. 2. 11:53
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
50%

4,5 óra

1,5 óra kavarás mori2-ben, elment haza, mondom bocs, hogy ma nem dugtalak meg, pedig ráakaszkodhattam volna

pár nap mulva felhivom este 10kor, mondja, hogy nem e futnánk össze

3 óra kóválygás a városba, albérlőknek elmentünk boltba, meg utána vett magának egy gyrost, felhivtam megnézni az amerikai pite4-et, ami akkor még nem is volt meg torrenten, meg amugyse megy otthon nálam a torrent, de nem baj.

Benyögte, hogy kizárt dolog, hogy dugjon velem (elötte fél órával ujjaztam egy parkban)

felvittem, masszir, bár még az is felesleges volt.

sajnálom, hogy egy ilyen könnyü lányt ennyi ideig kellett füznöm. Mással elment volna 1 óra után is.

8 honap alatt jutottam el erre a szintre onnan, hogy nem tudtam hogyan szolitsak meg nöket diszkóban.

2012. jún. 27. 13:30
 12/23 anonim ***** válasza:

első csajommal 6 óra

randi #1 = 3 óra beszélgetés, járkálás

randi #2 = beszélgetés járkálás

két hét szünet

randi #3 = ottaludtam, együtt aludtunk, ott csokoltam meg nagy nehezen. Mivel szüz voltam (21 évesen) ezért 4 hétvégét csak végigpettingeeltünk, nekem az is nagyon jo volt. Utána dugtam meg.

2012. jún. 27. 13:46
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

kb. 1 hónap, de nagyon gyorsnak éreztem. Elég siralmas is volt az akció, mindkettőnk részéről, de nem baj. Már a feleségem.

26 éves voltam, társkereső irodás találkozás volt.

39F

2012. júl. 4. 18:50
 14/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Jöhetnek még. :)
2012. júl. 23. 13:08
 15/23 anonim ***** válasza:
Kevesebb mint egy ora! Mondjuk van egy nagy elonyom, meghozza az, hogy lany vagyok :-))
2012. júl. 23. 13:40
 16/23 anonim ***** válasza:
27/L es evekkel ezelott voltak ilyen esetek. (elozo voltam)
2012. júl. 23. 13:41
 17/23 anonim ***** válasza:

1 hét.

egy buliban megszólított, aztán ott csókolóztunk is.

egy héten keresztül folyamatosan chateltünk.

utána elvitt egy kis bungalóba és elvette a szüzességem. Pont egy hétre rá, hogy először találkoztunk.

17 voltam akkor, ez volt az egyetlen olyan eset, amikor ilyen röptében hagytam magam. Azóta azért már kell némi idő a dolgokhoz :D

2012. aug. 27. 13:08
 18/23 anonim ***** válasza:

egy óra (se)

összefutok egy ismerősömmel a parkban aki épp a jelenlétembe dobta ki a csajt akkor az ismerős továbbment otthagyott minket, a csaj maradt, elkezdtem vigasztalni,utána beszéltünk picit, utána hazavittem és dugtunk:D

2012. aug. 27. 13:11
 19/23 anonim ***** válasza:
Rám a párom négy hónapot várt, megszólítástól 5öt. Ez volt az első, amikor odaadtam magam valakinek, és azóta (6 év) is csak az övé vagyok :)
2012. aug. 27. 14:03
 20/23 anonim ***** válasza:
Hihi. Nekem 2 év XD
2012. szept. 13. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!