Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket választanátok? Maradni a jelenlegi helyzetben, vagy esélyt adni magatoknak a boldogságra?

Figyelt kérdés

A történet lényege, hogy van egy férjem, és egy egy éves fiunk. A szex semmi. Nincs is. Ő sem közeledik, és már én sem. Már nem is akarom őt ilyen téren. Ha mégis erőt veszünk magunkon és történik valami, akkor is nagyon nehéz rávenni magam, és alig várom, hogy vége legyen. Mint nő, megszűntem létezni ebben a kapcsolatban. Pedig még csak 30 éves vagyok, talán lenne valaki, akinek még kellenék úgy is.

Viszont ami visszatart, hogy emberileg szeretem őt, és sajnálnám magára hagyni, mert a gyereket is imádja. Ő a mindene, és szépen eléldegélünk mi így hármasban, de a szexuális részét a kapcsolatnak egyszerűen nem tudjuk helyrehozni. Éljem le az életemet szenvedély nélkül, holott ha jól megy, még viszonylag a közepén tartok csak? A gyerek érdeke azt kívánja, hogy családban nőjön fel, és ezért tegyem félre azt a vágyamat, hogy valaki szeressen, mint nőt?

Sajnos mindennek az a következménye, hogy már más férfiak kezdenek érdekelni, persze csak vonzalom szintjén... ez pedig csak növeli a szakadékot.

2012. máj. 2. 10:53
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Legalább valakinek felkeltette a figyelmét.

25 éves férfi vagyok, gondoltam szóljon már valaki a gyerek mellett is, mert mindenki csak magával van elfoglalva, az hogy van egy gyerek, nembaj, kicsi még, majd megszokja...

2012. máj. 2. 20:19
 22/25 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó (és sok másik) válaszadó! Gyanítottam hogy férfi lehetsz, és nem azért, mert nem egyezik a véleményed a többiekével (akik meg nyilván nők), hanem mert bele sem voltál képes érezni a helyzetbe, és nyilván sosem fogsz tudni beleérezni, hiszen te sosem fogsz szülni egy gyereket és lenni valakinek a bejárónője azáltal, hogy nőként már továbbá semmibe vesznek. Remélem egyszer ha gyereked lesz valakitől, akkor emlékezni fogsz a problémámra, és oda fogsz nagyon figyelni arra, hogy a leendő gyermeked anyja nem érezzen hasonlókat, mint most én. Nem is kívánom már, hogy megérts, és a gyerekemnek sincs szüksége arra, hogy a védelmében szólj, mert mint már írtam, igenis tudom mi a kötelezettségem vele szemben, és ennek megfelelően is fogok cselekedni. Persze te leragadtál annál a problémánál, hogy nincs szex, akkor rúgjunk föl egy házasságot, de itt nyilván nem csak ennyiről van szó, hanem ahogy mások is írták, sokkal mélyebben györekező problémákról. De nem magyarázkodok tovább.
2012. máj. 3. 11:33
 23/25 anonim ***** válasza:

"Sajnos mindennek az a következménye, hogy már más férfiak kezdenek érdekelni"

Nem azt vontam kétségbe, hogy nem tudod ellátni az anyai kötelezettségeidet, hanem már egyből a más férfiak iránti vonzalom a lényeg, szexuálpszichológus, párterápia fel sem merül benned. Ebben pedig nem tükröződik az, hogy a gyerek érdekeit tartanád a legfontosabbnak, csak eltemetted magad azt kalap, "én már sose leszek nő, jaj nekem"...

Ha lesz gyerekem, és valaki megpróbálná tőlem elszakítani, azt nem hagynám.

Azt ne is próbálja senki bemagyarázni, hogy egy gyerek érdeke nem az, hogy apa és anya mellett nőljön fel.

Ahelyett, hogy temeted magad meg kötekszel, oldd meg a problémádat a férjeddel, talán az sem egy utolsó szempont, hogy miért nem közeledik a férjed, lehet, hogy a hiba az ön készülékében van.

2012. máj. 3. 11:44
 24/25 anonim ***** válasza:

"Ahelyett, hogy temeted magad meg kötekszel, oldd meg a problémádat a férjeddel, talán az sem egy utolsó szempont, hogy miért nem közeledik a férjed, lehet, hogy a hiba az ön készülékében van."

Belőled meg csak úgy süt a jóindulat. :)

Eltekintve attól, hogy én is hasonlót javasoltam (terápia), azt is nagyon jól tudom, hogy ehhez két ember kell, a férj _és_ a feleség. Nem tudjuk, férj mit szólna ilyenhez, volt-e már szó egyáltalán köztük ilyen megoldásról, egyáltalán, férjjel lehet-e beszélni a témáról, vagy sem.

2012. máj. 3. 12:20
 25/25 A kérdező kommentje:

Mint írtam már korábban is, a férjem szerint nincs probléma... így valóban egyedül kevés vagyok a szerinte nem létező problémánk megoldásához.

Azért nem hiszem, hogy velem van a gond, mivel én korábban is közeledtem, de csak visszautasítást kaptam. Azután egy idő után már talán dacból is, de nem kezdeményeztem én sem. Így ellaposodott ez a dolog. Külsőre nem vagyok rossz nő, két hónappal szülés után már ugyanúgy néztem ki, mint előtte, azóta is folyamatosan kapom a bókokat, és az elismerő szavakat, férfiak tesznek ajánlatokat, tehát talán nem a külsőmmel van a gond. És a hozzáállásommal sem volt, egy darabig. Most már talán azzal van, ezt nem tagadom...

2012. máj. 3. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!