Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen magas vagy? Milyen magas párra vágysz?
# 2/10
ezt nehezen tudom elhinni, mert hiába tagadják, a legtöbb embernek úgyis csak a külső számít
ha nem, akkor neked mi számít?
# 9/10
jogod van, csak nem ajánlott
és a testalkatod úgy látod mindig is akadály volt, vagy vannak olyan lányok, akiknek ez tetszett? a csúnya meg egyéni vélemény
163 cm és 49-50 kg, a párom 192 cm és 70 kg körül van :)
20/L (22/F)
172cm vagyok és ennél magasabb pasik az ideálisak számomra.(vagy egymagas,talán 1-2centivel alacsonyabb is belefér)
L
191cm vagyok és 165-től felfelé tetszik a lányok magassága úgy 185ig,ennél vannak sokkal fontosabb dolgok!
25/f
190/92 vagyok. Nekem igazából mindegy. A két végletet szeretem jobban. 155-160 illetve az ilyen ~180cm körüli :)
Súlyt meg... Hát alacsonyabbnak olyan 45-50kg magasabbnak mondjuk 60-65, esetleg 70.
De a szőke haj és kék szem mindent felülbírál :D
21F
190 cm magas vagyok és fiú
nem vágyom párra, eddig az összessel csak a gond volt...így legalább csak én költöm a pénzemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!