Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírom, miért csinálta ezt?
Figyelt kérdés
A barátom elhagyott egy év után, mert már nem szerelmes belém, és most rá egy hétre összejött az egyik ex csajával. És fb-n mondtam változtassa meg a jelszavát, de direkt nem és mindent láttam amit írkáltak, és most fogok érettségizni és nagyon rosszul esik, legalább titokban tartotta volna addig...2012. máj. 1. 23:18
11/17 anonim válasza:
te sem változtattál jelszavat? :O pfff... egyáltalán mi a f*sznak adtátok meg egymásnak?
12/17 A kérdező kommentje:
dehogynem nem is egyszer, de mindig feltöri:S
2012. máj. 1. 23:35
13/17 anonim válasza:
feltöri? ha megváltoztatod a facebookhoz tartozó e-mailed jelszavát is akkor is? nem hinném...
14/17 anonim válasza:
istenem de okos vagy.... akkor változtatsd meg a jelszavad b+ vagy ne nézd meg az övét. mi a halálnak idegesíted magad amiatt hogy nézegeted? ha ilyen hülye vagy akkor ne haragudj de megérdemled, amúgy meg nem tudom miért kellett volna toleránsnak lennie, hogy "megvárja az érettségidet" nem vagytok együtt. azt csinál amit akar.
15/17 anonim válasza:
Ne izgulj, nem is való neked ez az érettségi dolog...
16/17 anonim válasza:
Kamu kérdés. Ennyi ésszel a 8. általánost nem lehet elvégezni, nemhogy érettségizni:D
17/17 anonim válasza:
Őszinte volt veled, megmondta hogy már nem szeret, és talált nálad egy jobbat. Ezek után nem tartod szánalmasnak hogy elvárnád hogy még mindig veled legyen ? Az érettségidnek meg semmi köze nincs másik két ember boldogság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!