Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kicsi mellek?! Nagyon ki vagyok emiatt bukva.
Tudom, hogy már sok ilyen kérdés van, de nem tudom kivel és hol megbeszélni ezt... Az a helyzet, hogy szinte semmi mellem sincs, tényleg olyan "darázscsípés" méret. Viszont van barátom, de annyira gátlásos vagyok emiatt, hogy még nem szeretkeztem vele póló nélkül. Tudom, hogy gáz, de ez van. Még melltartóba se látott. Persze látja, hogy kis mellem van ruhán keresztül is, de azért a melltartó picit segít a dolgon.
Az csak tetézi a helyzetet, hogy régebben hallottam, ahogy más fiúkkal beszélget, hogy XY lány de lapos és de gáz... Tudom, hogy nagyon szerelmes belém, de egyszerűen nem bírok levetkőzni emiatt előtte, mert félek, hogy ha nem is hagyna el, de tuti nem tetszene neki és nem akarok csalódást okozni.
Volt már valaki hasonló helyzetben? Fiúk, lányok válaszára egyaránt kíváncsi vagyok, viszont a lenéző, bunkókra nem igazán
Köszönöm :)
20/L
Én speciel az olyanokra bukom. Az a korombeli lányokra jellemző :)
14/f
szia szerintem ne aggódj anyit a melled miatt.nagyon sok fiu van aki a kis melleket szereti és részesiti előnyben.
a barátod amugy sem a melled miatt szert téged.
"Gyúrj" fenékre! Nem vicc. Nagyon sokat javíthat az önbizalmadon, ha a lapos mell mellé egy csinos, kerek popsira szert teszel. Azok a férfiak ugyanis, akiket nem izgat különösebben a mellméret, általában fenékmániások. :)
Nekem bevált. Így barátkoztam meg a mellméretemmel. Én is az a, ha "borogatnám, elmúlna" típus vagyok. Most is csak azért töltöm ki az A kosarat, mert van rajtam 10 kiló plusz, ha sikerül leadnom, ismét vasalódeszka leszek.
28/N
Előbb fog azért elhagyni, mert gátlásos vagy és nem tudsz feloldódni (emiatt se te, se ő nem tudja normálisan élvezni a szexet), mint azért, mert kicsi a melled.
Látja, hogy kicsi, nem fog rajta meglepődni.
Ha annyira zavarná, akkor össze sem jött volna veled.
Nem értem miért kell ebből ekkora ügyet csinálni. 21 vagyok, nekem is kicsi mellem van, de kb. 13 évesen zavart csak, hogy mindenkinek van, nekem meg nincs.
Tudsz rajta változtatni? Nem. (Max szilikonnal...)
Akkor meg mi a francért kellene emiatt elb.szni az életed a folytonos stresszeléssel?
Barátomnak eredetileg a nagyobb mellű, szélesebb csípőjű, "van mit fogni rajta" kategóriájú lányok jöttek be, aztán jöttem én a 45 kilómmal, keskeny csípőmmel meg a két darab szúnyogcsípésemmel.
És "meglepő módon" szereti a kis melleimet. Szex közben is szereti fogdosni, puszilgatni, játszani vele.
Tök felesleges ezen szenvedni. Sokkal kiábrándítóbb, ha egy lány nem hajlandó levenni a pólóját szex közben mint az, hogy kicsi a melle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!