Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Vonzó nektek ha a csajotok rendőr?
Te egy igazi rosszfiú-faló vagy. :DDDDD
Amúgy nekem simán tetszene :D Csak hát szerintem ő jobb kondícióban lenne mint én... :D Az azért egy csöppet zavarna. :D
21F
Bár ha jobban belegondolok, lehet hogy még sem annyira imponáló... Egyik az, hogy minden nap paráznék, hogy egy darabban érjen haza... Kikészítene.
No meg ha valami rosszul alakul a kapcsolatban akkor mi lesz? Hirtelen felindulásból agyonlő? :/ Vagy agyonver a gumibottal? Vagy rámküldi a kollégákat, hogy hurcoljanak meg? Amilyen korrupt a magyar igazságszolgáltatás...
Jobb szeretek nyugodtan aludni, meg élni. Ebből a szempontból nem vonzó...
21F
hallod csajszi, én már semmin nem lepődök meg. Minap olvastam, hogy egy rendőr vácon fejbelőtte magát az őrsön.
Ma meg ez...:
Már tényleg semmin nem lepődök meg. Ezért is jobb leredukálni a kockázati tényezőket amennyire lehet. :D
21F
Akkor le kéne szokni a torrentezésről? :O ;(
Na, persze ez csak vicc, mármint nem lenne kizáró ok. Azt mondom mindenki azt csinálja amit élvez és szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!