Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden részeg igazat mond?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden részeg igazat mond? Mit tegyek, hogy el tudjam felejteni a dolgot?

Figyelt kérdés
Szombaton este 10-ig dolgoztam. Utána találkoztam a barátommal, aki részeg volt. Mindenféle dolgot mondott. Beültünk egy kocsmába és ott beszélgettünk. Olyat mondott, hogy ha szakítanánk vagy lelépnék mással, nem szenvedne utána, hiába szeret, még a következő hétvégén összeszedne egy csajt. Azt mondta, már csalódott kétszer és egy nő miatt nem fog szenvedni mégegyszer. Elemezte, hogy én tuti bőgnék, ha szakítanánk. Ezt mind vigyorogva mondta. Na meg most szombaton lesz az egyik barátjának a születésnapja. Azt mondta, leszarja, hogy én mit csinálok, nem érdekli, de ő biztos, hogy megy. Neki a barátok az első, aztán a barátnő.Ja, és amikor eljöttünk hozzánk, kitalálta, hogy a volt barátom miatt bőgtem a sátrazáskor, pedig nem is(azért mert be voltam vedelve és idegesítettek a madarak, mert nem tudtam aludni tőlük). Nem tudok aludni, mert idegesít a dolog. 8 hónapja vagyunk együtt, és soha nem veszekedtünk. Sms-ben azt írta, hogy részegen össze-vissza beszél, nem érdemes ezen idegeskedni, és hogy jóvá teszi majd ezt a dolgot. Sajnos, én nem tudok felejteni. Átéltem pár dolgot és nem hagyom magam. Azt is írta, hogy majd megbeszéljük, de mikor? Szombaton diekt délelőttre kértem a túlórát, de ő meg megy a szülinapi buliba. Biztos megkérdezi, hogy megyek-e. De én nem akarok menni, mert ha azt mondta, hogy leszar és a barátok az elsők, nem akarok zavarni... Mit csináljak? Nem akarok ilyen miatt végleg összebalhézni, mert tök jól elvoltunk mindig. A barátaival semmi bajom, rendesek, csak velük az a problémám, hogy mindegyik szeret inni és ezt arra fogják, hogy abban a faluban mindenki iszik. Utálom, ha valaki isteníti a piát. Nem tizenévesek vagyunk. Én 23, ő 26.
2009. jún. 23. 00:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Én a helyedben otthagynám. Ki tudja később számíthatsz e rá. Én a helyedben nem lennék a "lista" második helyén. Tuti nem tűrném el az állandó kijelentéseit, hogy neki a barátai az elsők. Meg most nem azért, 23 éves vagy, keress egy olyan fiút aki értékel legalább annyira mint a barátait.
2009. jún. 23. 11:14
 22/25 anonim ***** válasza:
Na meg milyen dolog, hogy most már a saját gyerekéért se menne semmi pénzért. Ne haragudj, nem akarlak megbántani, de a barátod nekem hihetetlenül unszimpatikus.
2009. jún. 23. 11:21
 23/25 A kérdező kommentje:
Nem a gyerekéhez nem menne, hanem a nőhez vissza.
2009. jún. 23. 11:29
 24/25 anonim ***** válasza:

"Régen mondta, hogy a gyerek anyjához max a gyerek miatt menne vissza, de már azért sem, semmi pénzért."

Bocsi, akkor félreértettem:S

2009. jún. 23. 11:41
 25/25 A kérdező kommentje:
Semmi baj, velem is előfordul. :)
2009. jún. 23. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!