Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden részeg igazat mond?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden részeg igazat mond? Mit tegyek, hogy el tudjam felejteni a dolgot?

Figyelt kérdés
Szombaton este 10-ig dolgoztam. Utána találkoztam a barátommal, aki részeg volt. Mindenféle dolgot mondott. Beültünk egy kocsmába és ott beszélgettünk. Olyat mondott, hogy ha szakítanánk vagy lelépnék mással, nem szenvedne utána, hiába szeret, még a következő hétvégén összeszedne egy csajt. Azt mondta, már csalódott kétszer és egy nő miatt nem fog szenvedni mégegyszer. Elemezte, hogy én tuti bőgnék, ha szakítanánk. Ezt mind vigyorogva mondta. Na meg most szombaton lesz az egyik barátjának a születésnapja. Azt mondta, leszarja, hogy én mit csinálok, nem érdekli, de ő biztos, hogy megy. Neki a barátok az első, aztán a barátnő.Ja, és amikor eljöttünk hozzánk, kitalálta, hogy a volt barátom miatt bőgtem a sátrazáskor, pedig nem is(azért mert be voltam vedelve és idegesítettek a madarak, mert nem tudtam aludni tőlük). Nem tudok aludni, mert idegesít a dolog. 8 hónapja vagyunk együtt, és soha nem veszekedtünk. Sms-ben azt írta, hogy részegen össze-vissza beszél, nem érdemes ezen idegeskedni, és hogy jóvá teszi majd ezt a dolgot. Sajnos, én nem tudok felejteni. Átéltem pár dolgot és nem hagyom magam. Azt is írta, hogy majd megbeszéljük, de mikor? Szombaton diekt délelőttre kértem a túlórát, de ő meg megy a szülinapi buliba. Biztos megkérdezi, hogy megyek-e. De én nem akarok menni, mert ha azt mondta, hogy leszar és a barátok az elsők, nem akarok zavarni... Mit csináljak? Nem akarok ilyen miatt végleg összebalhézni, mert tök jól elvoltunk mindig. A barátaival semmi bajom, rendesek, csak velük az a problémám, hogy mindegyik szeret inni és ezt arra fogják, hogy abban a faluban mindenki iszik. Utálom, ha valaki isteníti a piát. Nem tizenévesek vagyunk. Én 23, ő 26.
2009. jún. 23. 00:09
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egyetértek az előttem szólóval, aki szerelmes az nem így viselkedik. Szerintem a részeg ember általában igazat mond, mivel az alkohol miatt feloldódnak a gátlásai és olyanokat is ki mer mondani, amiket józanul nem mert.
2009. jún. 23. 01:12
 12/25 anonim ***** válasza:
52%
én gyakran hazudok részegen, de hülye haverom mindig lebuktat:D
2009. jún. 23. 02:05
 13/25 anonim ***** válasza:
76%
Ismerős az ilyen "vedelős" társaság. Szerintem a buliban csak rosszul éreznéd magad és úgysem tudnád megbeszélni a barátoddal ezt az egészet. Nem tudnál ,ég a buli előtt találkozni vele? Szerintem csak akkor menj oda ha szent a béke. Különben csak utálkoznál az egész helyzet miatt, a barátod meg nem értené, hogy mi bajod van és szerintem ez az egész csak rosszul sülhet el. Sajnos vannak olyan fiúk, akiknek fontosabbak az ehhez hasonló ivó cimborák, mint a párjuk. (És őszintén szólva megrémített, hogy ez még 26 évesen is ugyanígy zajlik....én épp abban reménykedem, hogy pár közeli barátom majd csak kinövi, ezt a vedelés témát.)
2009. jún. 23. 02:47
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy őszinte. Voltam hasonló esetben és meg is tette amiket mondott, ha részeg az ember azt mondja ami épp az eszében van és valószínű normál körülmények között nem mondaná ki mert "nem illik".
2009. jún. 23. 03:18
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Mar meg ne haragudj, de ha ezek utan szoba allsz vele, akkor kesobb ne csodalkozz, hogy szamba sem vesz. Mert mar nem vesz szamba! Szoval egy szerelmes pasi nem igy nyilvanitja ki a szeretetet a nagy O-vel szembe.

En ugy rugnam seggbe, hogy porozna.

Szerintem keress egy hozzad valo pasit aki tisztel es becsul mert ez igy nem szerelemrol szol!

32/L

2009. jún. 23. 04:34
 16/25 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Majd ha találkozunk, megkérdezem tőle, miért volt ilyen tahó, mert ha ilyen, akkor én is így fogok viselkedni. Nem tudom, mit lehetne tenni, hogy ezt el tudjam felejteni, megbocsájtani. Bármit is mond, akkor sem vagyok megbocsájtó típus. Régebben voltak más, hasonló gondjaim az egyik volt barátommal, és azt se tudtam elfelejteni. Később, apránként, észre sem vettem, bunkó lettem vele eléggé. Azt kapta, amit ő tett velem.
2009. jún. 23. 09:28
 17/25 anonim ***** válasza:

Egyfelől megértem,szerintem nem az a"papucs" típus és így akarta tudtodra adni.Nem próbáltad esetleg irányítani?Mert tudod ezt sokan nem tűrjük,úgymond hím soviniszták vagyunk.

Én is ilyen vok nem tűröm,hogy egy lány ossza az eszet nekem,és irányítson,én nem vok ez a hódolj be egy lánynak.A párod is pont ilyen,mintha magamat hallanám.Másrészt minek kell neki piálnia,az én ismerőseim is sokat isznak,de én nem mivel sportolok és szívemmel se sincs minden rendben,és tudom,hogy hol a határ.Szerintem ha hív elmehetsz vele,csak ne fegyelmezd mer arra tuti allergiás lesz.

2009. jún. 23. 09:30
 18/25 A kérdező kommentje:
Én arra is gondoltam, hogy saját magát akarja megygyőzni, hogy "hú de kemény vagyok", és így akar menekülni a csalódás elől!
2009. jún. 23. 09:45
 19/25 A kérdező kommentje:
Én soha nem próbáltam irányítani. Volt, amikor elment a munkatársaival bulizni, és írta sms.ben, hogy rossz neki, hogy ő éppen iszik, bulizik, én meg itthon poshadok egyedül, és nem tudja jól érezni magát. Soha nem rinyáltam neki semmiért. Maximum azért, hogy nem politizáljon annyit. Állandóan a "cigánykérdés" témáról beszél, nagy hungarista. Nagyon oda van a náci dolgokért is. Nemrég vett meg egyik munkatársától egy 2. vh-s horogkeresztes övcsatot, nagyon odavan érte. Mondtam neki, hogy nácizmus nincs már, és ha magyarnak érzi magát, miért kell ezzel foglalkoznia, hiszen a hungarizmus nem erről szól.
2009. jún. 23. 09:50
 20/25 A kérdező kommentje:
Valamikor meg szokta kérdezni, hogy mi zavar benne, mert akkor változtat. Most olyat is mondott, hogy egynő miatt nem fog megváltozni. De szokta emlegetni a karácsonyt is, hogy én vettem neki ajándékot, ő meg nem, mert előtte rugták ki munkahelyéről, a leépítések miatt. Azóta többször is emlegette, hogy bántja a dolog. Mondtam neki, hogy engem ez nem érdekel, megértem, hogy nem volt pénze. Valentin napkor és nőnapkor is vett nekem apróságot. Na, meg december elején felesbe vettük a bakancsomat, mert a régi tönkrement. Azt is megkérdezte egyszer, nem-e zavar, hogy megy a gyerekéhez látogatóba, és találkozik az exével. Erre mondtam neki, hogy az a gyerek nem tehet arról, hogy az enyja mekkora egy barom volt. 3.5 fél évig voltak együtt és a nő nem volt képes elvégezni a házimunkát, nem főzött, mert ráfogta, hogy a gyerek miatt nem ért rá. Ő meg mindent megtett, még 48 vagy 72 óra biztonsági őrködés után megcsinálta azt, amit a nőnek kellett volna.A nő meg anyuci kislánya volt, és lelépett többször hosszú időre az enyjához. Az azelőtti nagy csaldása, egy olyan ribivel összejött, aki megcsalta őt az akkori legjobb barátjával. És sokáig bírta ezt a kínlódást. Én tuti ott hagytam volna az első megcsalásnál. Egyikhez sem menne vissza. Régen mondta, hogy a gyerek anyjához max a gyerek miatt menne vissza, de már azért sem, semmi pénzért.
2009. jún. 23. 10:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!