Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden részeg igazat mond? Mit tegyek, hogy el tudjam felejteni a dolgot?
Mar meg ne haragudj, de ha ezek utan szoba allsz vele, akkor kesobb ne csodalkozz, hogy szamba sem vesz. Mert mar nem vesz szamba! Szoval egy szerelmes pasi nem igy nyilvanitja ki a szeretetet a nagy O-vel szembe.
En ugy rugnam seggbe, hogy porozna.
Szerintem keress egy hozzad valo pasit aki tisztel es becsul mert ez igy nem szerelemrol szol!
32/L
Egyfelől megértem,szerintem nem az a"papucs" típus és így akarta tudtodra adni.Nem próbáltad esetleg irányítani?Mert tudod ezt sokan nem tűrjük,úgymond hím soviniszták vagyunk.
Én is ilyen vok nem tűröm,hogy egy lány ossza az eszet nekem,és irányítson,én nem vok ez a hódolj be egy lánynak.A párod is pont ilyen,mintha magamat hallanám.Másrészt minek kell neki piálnia,az én ismerőseim is sokat isznak,de én nem mivel sportolok és szívemmel se sincs minden rendben,és tudom,hogy hol a határ.Szerintem ha hív elmehetsz vele,csak ne fegyelmezd mer arra tuti allergiás lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!