Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden részeg igazat mond? Mit tegyek, hogy el tudjam felejteni a dolgot?
Régebben tudott normális dolgokat mondani. volt, amikor már szinte nyálas szövegeket regélt. Józanul is kérdezte még múlt hétvégén, hogy mit csinálok szombaton. Azt mondtam, hogy nem tudom még. Erre ő meg azt mondta, hogy megy a szülinapi buliba, nem érdekli, hogy én mit csinálok, de ő biztos, hogy megy.
Néha olyan, mintha lenézne, mert nem lóg kolbász a lábam között, és összehasonlít a nők többségével. Szerintem én eléggé különbözök az átlagos nőktől. Régebben, akkor is be volt vedelve egy kicsit, akkor is említette, hogy a barátok a legfontosabbak számára.
Az a baj, hogy nem akarok elmenni a fentiek miatt és nincs kedvem játszani a vidámat, amikor nem vagyok az. Hogy néz ki, ha nekiállok pl. bőgni ott, amikor mindenki röhög...
És nincs kedvem úgy beszélgetni, hogy mások is hallják, hiába a barátai, nincs közük ezekhez a dolgokhoz.
De lehezt, hogy engem nem is fog elhívni oda. Akkor majd bekaphatja és majd találkozunk, ha őfelsége ráér.
én biztos szakítottam volna vele azon nyomban a helyedben. akkor is, ilyen dolgokat a szerelmének nem mond az ember ha akármilyen részeg is. vagy ha tudja hogy oltári baromságokat hord össze részegen, akkor vigyázna az ivászattal. és miután tudja hogy ennyire megbántott téged, a minimum hogy bocsánatot kérne és megpróbálna valami magyarázatot adni rá hogy miért is beszél olyan oltári ostobaságokat amiknek szerinte mostmár köze sincs az igazsághoz. nem pedig annyival lerázni téged hogy "ja bocsi részeg voltam, ne is törődj vele mit mondtam" és ennyi. persze csak ha szeretne téged, mert nyilván akit nem szeret az ember az miatt nem túlságosan töri magát. és nekem úgy tűnik hogy nem túlságosan törte magát miattad. hát nem tudom, de ha én valaha is ilyen dolgokat mondanék a barátomnak, biztos hogy utána ha kijózanodtam fel is kötném magamat az első fára ami szembe jön. bár igazából azt sem tudom elképzelni hogy ilyeneket modanék neki, nem tudom miért tennék ilyet, mert én szeretem őt. én nem hiszem hogy annak amit valaki részegen mond annak aztán semmi köze ahhoz amit valójában gondol. nyilván nem ok nélkül mondják ki az emberek a szavakat. és ha az én barátom mondana nekem ilyeneket, az is lehet hogy az életben utoljára látna akkor. lehet hogy még magyarázkodásra sem adnék neki lehetőséget. de hogy a kapcsolatunknak ott és akkor lenne vége, az tuti. nekem semmi kedvem nem lenne olyan fiút szeretni aki engem nem szeret.
egyébként nekem a barátom a legfontosabb a barátaim előtt, és neki is én úgyszintén. ez nem azt jelenti hogy a barátaimhoz nem vagyok ugyanolyan hőséges vagy mellettük nem állnék ki bármikor vagy nem segítenék rajtuk ha szükságük van rá, de azt hiszem (bár ezt így nagyon rossz kijelenteni) mégis jobban ki tudnám bírni egy jó barátom elveszítését (neadjisten!) mint hogyha a szerelmemet veszíteném el, mert rá van szükségem a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!