Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után hangzott el a bűvös "szeretlek" és ki mondta ki először? Kor+nem lécci!
Figyelt kérdés
2009. jún. 22. 21:54
11/13 anonim válasza:
A mostani Barátnömnek 5hónapja mondtam ki elöször én.És majdnem 11honapja járunk.A régi barátnömmel meg kb 1évig jártunk mire ő kimondta elöször.20/f
12/13 anonim válasza:
1 hónap után mondta ki a barátom és éreztem, hogy komolyan gondolja. Nem az a "2 nap után divatból mondom azt, hogy szeretlek" volt.. nagyon sokat jelentett számomra. 4 hónapja vagyunk együtt én nagyon jól megvagyunk ^^
16/L & 17/F
13/13 anonim válasza:
Nálunk első randin, pontosabban első csók után volt. Ő mondta ki először a fülembe súgva és szorosan magához ölelve. De randi előtt már 1hónapig ismerkedtünk, és napi több órát beszélgettünk. 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!