Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után hangzott el a bűvös "szeretlek" és ki mondta ki először? Kor+nem lécci!
nálunk 1 nap után és a párom
20/L
Szerintem ezzel a szóval nem szabad csak úgy dobálódzni divatból, mint a mai fiatalok szokták... Nekem még nem volt pasim, szóval én még nem mondtam senkinek, de ha valaha ki is fogom mondani, azt ezerszer átgondolom majd.
Például anyukám még soha nem mondta ki senkinek!! Az apámba szinte halálosan szerelmes volt, de neki sem mondta... Pedig már 38 éves..
Hiába gondolkodok nem tudom...:P
Már 9 éve vagyunk együtt elég rég volt az első randi de talán egy hónap után mikor először szeretkeztük. 31/L
12/L,és Ő mondta először:))(16/F)
ráadásul éppen táncoltunk,és nagyon romantikus volt:D
2 hét után mondta ki a párom és én is utánna vagyis majdnem egyszerre mondtuk ki és ennek már lassan 4 éve
19/L
Hát mi mondjuk tetszettünk egymásnak olyan 2 hónappal előtte, de csak szemeztünk apró jelekkel, aztán vki közbejött 2-3 hét alatt ejtette, folytattuk ott ahol abbahagytuk az ismerkedést ... ezután már konkrétabban, randikkal ... már az elég idő és izgalom volt míg összekeveredtünk, aztán olyan 1 hónap után mondtuk ki, ha jól emlékszem ő mondta, de én is szerettem volna már mondani:) majd ezután feküdtünk le először és azóta nagyon szerelmesek vagyunk egymásba és csodálatos Vele lenni :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!