Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a férjem nem akar kijönni majálisozni? Csak 4 napig feküdni akar elkeseredtem
Figyelt kérdés
2012. ápr. 29. 15:53
11/21 A kérdező kommentje:
Mehetnénk 2esbe is nem kéne az ex.
2012. ápr. 29. 16:34
12/21 anonim válasza:
Te sem vagy férjnél vagy megházasodtál szépen 16 évesen, mert egy felnőtt érett nő:
1) nem írja így hogy az expasimmal
2) nem lenne szüksége az "expasija" társaságára
3) egy felnőtt férfi előbb zúzná le a felesége expasiját mint hogy az vele csavarogjon
Ennyit rólad!
13/21 anonim válasza:
Igérj neki egy kis szexet hármasban, hátha attól jobb kedvre derül. Ráadásul így a férjeddel meg az exeddel is lehetnél egyszerre.
14/21 anonim válasza:
kedves 12, nincs igazad, az exeim a legjobb barátaim a mai napig és a férjemnek is jó barátai, általam ismerte meg őket. Sok programunk van együtt, a gyerekekkel együtt. És a férjen nem akar senkit "lezúzni". Minek? Én ma is szeretem,tisztelem azokat akikbe szerelmes voltam. A szerelem elmúlt, a barátság megmaradt
15/21 anonim válasza:
Őszintén hálás lehetsz, hogy ez a legnagyobb problémád! :) Szerintem menj egy barátnővel, unokatesóval, de ne expasival és tényleg hagyd pihenni a férjed, neki az a kikapcsolódás neked a mászkálás, nem kell mindig összekötözve lenni, attól még nem lesz rosszabb a kapcsolatotok.
16/21 anonim válasza:
Persze szervezhetnél otthonra egy kis bulit a férjed barátaival. Pl. bográcsost, vagy valami svédasztalost, attól függ milyen lehetőségek vannak. Az ilyesmitől a férjek egy kicsit feldobódnak. No meg nem is lenne ennyire egyhangú. Te vagy a feleség, neked kell tudni, hogyan kezeld a férjedet és ezt a helyzetet?
17/21 A kérdező kommentje:
A férjem szerint akik igazán szerelmesek azok kettesbe vannak otthon nem mennek sehova
2012. ápr. 29. 16:46
18/21 anonim válasza:
bocs, de te választottad. Gondolom nem tegnap este hat óta ez a véleménye. Ha őt választottad, akkor old meg.
19/21 anonim válasza:
Amúgy meg ti nőjetek fel. Normális embereknél nem okoz gondot az ex, ha szépen váltak szét...
Apám is jóban van anyámmal és az új családjával, soha nem volt vita...
Amúgy meg annyira érdekes, hogy egyszer szidjuk az embereket mert nem hajlandóak megmozdulni, semmit csinálni és tönkre megy a kapcsolatuk ezért, most meg ugye nem baj, a nő az önző, idióta. 1 nap alatt is ki lehet sok mindent pihenni, mondom úgy, hogy nem egyszer 14 órázok...
20/21 anonim válasza:
Ha a férjed így gondolkodik menekülj, mert nem lesz életed, csak a négy fal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!