Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy kell egy lánynak udvarolni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell egy lánynak udvarolni?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon bejön nekem, de nem tudom, hogy közeledjek felé illetve, hogy mit mondjak neki ha hozzászólok. Félek, hogy nem lenne téma vagy nem nagyon válaszolgatna és leállna a beszélgetés, ha egyáltalán eltudnám kezdeni valahogy... :/. Már hónapok óta nagyon tetszik ,de egyszerüen nem tudom mit kéne tennem semmi 5letem nincs, hogy mit mondjak neki milyen témát hozzak föl ami jó is nem is untatja stb...

2012. ápr. 29. 13:44
1 2
 11/18 <random> ***** válasza:

Első jó tanács: a helyett hogy aggódnál a helyzet miatt - ami persze még be sem következett - ráérsz majd akkor aggódni ha nem vagy az illető lány szemében vonzó. Tehát szedd össze a bátorságod (tudom, nem könnyű), és beszélgess vele arról ami éppen adódik. Hidd el, értékelni fogja a figyelmet. De ha nem mész oda hozzá, sosem tudja meg szegény hogy érdeklődsz iránta. Egy félig-meddig vontatott beszélgetés is sokkal jobb a "távolról nézegetésnél"!

Ha csak a téma hiányzik, az nagyon egyszerű: egy picikét fülelj, és figyeld meg hogy őt mi érdekli. Bizonyára vannak olyan dolgok is amiért a választottad odavan, csak eddig nem figyeltél még kellően oda. A lányok szeretik a figyelmes pasikat!

Sok sikert és sok szerencsét!

2012. máj. 8. 00:20
 12/18 anonim ***** válasza:

minden csaj más, szóval nincs sablon válasz a kérdésre.

Valakinek a virág jön be, valakinek a kedves szavak, valakinek a bunkóság, valakiknek a pénz, valakiknek az ha elérhetetlennek tűnsz. stb,stb, stb estig sorolhatnám.

2012. máj. 8. 10:44
 13/18 A kérdező kommentje:
de én még egyszer sem beszéltem vele személyesen... :S
2012. máj. 8. 21:30
 14/18 anonim ***** válasza:
Akkor itt lenne az ideje. Írásban meg telefonon nem ugyanaz.
2012. máj. 9. 11:34
 15/18 A kérdező kommentje:
írásban meg telefonon sem...
2012. máj. 9. 20:26
 16/18 fete válasza:
Na látod én is így vagyok egy lánnyal. Nekem is el kellene egy kis segitség.
2012. máj. 12. 23:39
 17/18 anonim ***** válasza:
Ne udvarolj sehogy, megkíméled magad egy csomó hülyeségtől.
2012. máj. 18. 16:14
 18/18 anonim válasza:
Honnan ismered? Iskola, tanfolyam? Kezd azzal ahonnan ismered. Tanár, anyag, jegyzet kérése. Valami ami aktuális. Aztán jöhet valami hír ami téged is érdekel és valószínű őt is fogja, aztán köszönj el!Hamar. Ha tetszettél neki a következő beszélgetés majd "adja magát"
2012. jún. 12. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!