Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell egy lánynak udvarolni?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon bejön nekem, de nem tudom, hogy közeledjek felé illetve, hogy mit mondjak neki ha hozzászólok. Félek, hogy nem lenne téma vagy nem nagyon válaszolgatna és leállna a beszélgetés, ha egyáltalán eltudnám kezdeni valahogy... :/. Már hónapok óta nagyon tetszik ,de egyszerüen nem tudom mit kéne tennem semmi 5letem nincs, hogy mit mondjak neki milyen témát hozzak föl ami jó is nem is untatja stb...2012. ápr. 29. 13:44
1/18 anonim válasza:
Mesélj az élet szépségéről vagy a hobbidról, ha érdekli. Általában ha egy srácnak van valami különleges hobbija azt szeretik a lányok.
2/18 anonim válasza:
bókolj.. dicsérd meg amit látsz rajta, szeme,ruhája, alakja, illata.. stb.. arra buknak a lányok.. Csak egy két szép szó ami nekik növeli az egojukat és már minden okés! :)
3/18 A kérdező kommentje:
és hogy kezdjem miről beszéljek vele hogy szóljak hozzá?
2012. ápr. 29. 15:16
4/18 anonim válasza:
jaj, istenem, pedig nektek fiúknak még könnyebb dolgotok van, mint nekünk, lányoknak:D először is, valamilyen indokkal szólítsd meg, pl hogy megkérdezd hogy van, miújság vele, stb. aztán dicsérd meg, bókolj neki. ha tetszel neki, akkor rád fog mosolyogni és a szemedbe néz. ha meg nem, akkor kicsit lekezelő lesz, számíts rá. aztán, ha már rádmosolygott, meg stb, akkor nyugodtan elhívhatod egy fagyira (már szép az idő, semmi akadálya), vagy sétálni. ha elmegy veled, szabad a pálya, sínen vagy;) sok sikert!
5/18 anonim válasza:
Hogy lenne könnyebb dolga a fiúknak. 1 Csajra jut 15 perverz idióta, úgy válogat a csaj ahogy csak akar és nem szégyell. ha valakinek nem 2mm a körme, vagy nem kék cipőfűzője van a fekete nadrágjához már repül is.
6/18 anonim válasza:
itt éppen az udvarlós részre gondoltam. ha egy csaj megy oda egy fiúhoz, aki tetszik neki, akkor már rögtön rámenős, meg nagyon furcsa, mert inkább a fiúknak kell kezdeményezni, stb -.- na ez ki tud akasztani. a fiúk meg csak odamennek, bókolnak, és mindig van olyan téma, amiről el tudnak dumálgatni a csajjal. De a csaj mégis milyen témát hozzon fel?:D
7/18 A kérdező kommentje:
és témákat is mondanátok amiről beszélhetek vele?
2012. ápr. 29. 17:37
8/18 anonim válasza:
a hobbid, a hobbija, a tervei, stb. de ne várd már el, hogy mindent a szádba rágjunk xd
9/18 A kérdező kommentje:
ok nagyjából én is ilyenekre gondoltam, de ez nem túl sablonos, közhelyes?
2012. ápr. 29. 19:54
10/18 anonim válasza:
nem, inkább normális. de arról beszélsz vele, amiröl akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!