Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak olyan pasik, aki jól tanulnak, akarnak tovább tanulni és néznek is ki valahogy? Én is ilyen vagyok lányba, de nemtalálok ilyet. Túl válogatós vagyok? Ilyen fiúk, hol vagytok?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 29. 09:21
11/27 A kérdező kommentje:
Nem mondtam ,hogy nem lehet értelemes:)
2012. ápr. 29. 10:46
12/27 anonim válasza:
Sántít nekem ez a story. Én egész életemben az ilyen lányokat hajtottam, mint sokan mások is, ha téged nem talál meg egy sem, akkor szimplán nem igazak az állításaid magaddal kapcsolatban.
13/27 anonim válasza:
gondolom gimibe jársz, tehát menj el versenyekre, töri magyar, matek... ott szemelj ki valakit... tapasztalat... ;)
14/27 anonim válasza:
Bennem megvan minden, csak sajnos nem túl Férfiasok az arcvonásaim, így egyböl megyek a levesbe.... felejtös.
15/27 anonim válasza:
Én hónapok óta azon gondolkodom, hogy verek egy sátrat a bme elé, és íjjal fogom vadászni őket. Bennevagy? :D
16/27 anonim válasza:
Én is ilyeneket keresek, remélem, ha Corvinusra felvesznek, nagyon sok választási lehetőségem lesz:)
17/27 anonim válasza:
hihi ez érdekes. Pontosan ilyen vagyok, országos versenyeken jól szerepelek, él tanuló vagyok, mellette sportolok és még sem kellek a lányoknak :)) hihetetlen :)
19 F
18/27 A kérdező kommentje:
utolsó: az lehetetlen:DDD
2012. ápr. 29. 12:03
19/27 anonim válasza:
sajnos lehetséges. Nem vagyok csúnya, igenis adok magamra, sőt még a beszélőkém is megvan :) A lányok csak kihasználnak...
Ha kíváncsi vagy írj privit :))
17-es voltam, 19 F
20/27 anonim válasza:
utolsó: sztem túl illedelmes vagy, a lányoknak csak enyhén jön be ez, inkább legyél pimasz és kissé perverz.
f18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!