Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jöttél már újra össze az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jöttél már újra össze az exeddel? Mennyi idő után?

Figyelt kérdés
Kort és nemet írjatok már légyszi.
2009. jún. 22. 18:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Igen.5és fél hónap után.Már bánom, hogy akkor új esélyt kapott tőlem.Nem mindig jó ha újra össze jössz az exeddel.28/L.
2009. jún. 22. 18:11
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
igen de csak egy éjszakára néha néha mert kellet neki egy kis hancur amit mástol nem kapott meg RENDESEN
2009. jún. 22. 18:18
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát én akivel elvesztettem a szüzességemet hozzá tértem vissza párszor de az újra kezdés soha nem akarsz összejönni inkább csak segítettünk egymás vágyain:D

19\F

2009. jún. 22. 18:20
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ő újra akartra kezdeni fél év után de én elhajtottam!És nem bántam meg.Aki egyszer megcsal az megteszi még egyszer is ha hagyod.Hát én nem adtam neki esélyt erre!:)És milyen jól tettem.Összejöttem utána egy édes pasival és azóta is együtt vagyunk és már van egy kislányunk is! 31/L
2009. jún. 22. 18:20
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
bocsi 40/F előző de régebben is volt mikor csak 26 voltam kb de többn övel is volt ijen vissza jártak biztos " rosszul" :) :) esett nekik a parti
2009. jún. 22. 18:23
 6/13 anonim ***** válasza:

Igen!7hónap után újra összejöttünk.Nem bántam meg,még mindig együtt vagyunk és sokkal szorosabb a kötelék közöttünk,mint amilyen volt.Régebben sajnos nem volt felhőtlen a viszonyunk,nem gondoltuk komolyan egyikőnk sem a kapcsolatot,annyira,amennyire kellett volna.Sokat vitatkoztunk,ő a haverjával ment nyáron bulizni én a barátnőimmel,féltékenység,vitatkozás...nagyon rossz volt.Aztán megbeszéltük,hogy ez így nem megy,szakítottunk 8hónap után,de barátok maradtunk.Majd lett neki egy lány,akivel 1hónapig járt,majd szakított a lánnyal miattam,mert rájött,hogy még mindig engem szeret és velem sokkal jobban érzi magát,sokkal több a közös hang,sokkal jobban elbeszélgetünk...Én átgondoltam,mérlegeltem,hogy jó lenne-e vagy sem.Végül adtam neki még egy esélyt,hiszen ha jó a kapcsolat,akkor ezzel csak nyerek.A régi hülyeségeinket megbeszéltük,nem járunk külön bulizni,mindent megbeszélünk egymással,ha kicsi baja is van a másiknak egyből mondja,őszinték vagyunk egymással.Ez az alapja egy kapcsolatnak.Így közösen mindent meg tudunk oldani.Amíg szeretjük egymást,nem lehet probléma. : )

Nani (18/L)

2009. jún. 22. 18:24
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Én hat hónap múlva jöttem össze az exemmel, akit most barátomként mutatok be. Előtte majdnem egy évig jártunk, de úgy tűnt nem működik a dolog. Viszont eget rengetően rossz dolgot nem csinált. Ha mondjuk megcsalt volna akkor egyáltalán nem bocsátottam meg neki. Szóval szerintem elsődleges azt mérlegelni, hogy mennyire tett rosszat és utána dönteni.

21/L

2009. jún. 22. 18:41
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Én egy 2és fél éves kapcsolatotnem tudtam sehogy sem lezárni, végül úgy sikerült, hogy a szakítás után fél évvel egy buliban újra összekeveredtünk, én nagyon akartam h folytassuk, ő meg nem tudta h mit akar. Újrakezdtük. A következő 3 hónap volt életem legkiábrándítóbb időszaka. Látni azt, h már nem működik azzal akivel mindennél jobban szerettétek egymást, a nagy lobogásnak csak valami gyenge utánzata, amit még összetart a jó szex, na meg a megszokás, emlékek. Így sikerült mindkettőnknek végképp megértenie, hogy ennek már tényleg vége van, és végleg. Nagyon rossz volt, de örülök h így történt, mert amúgy szerintem a mai apig nem hinném el, hogy nem ő életem szerelme.

20/L

2009. jún. 22. 19:07
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen! 1,5 év után, és azóta is tart, boldogok vagyunk, nem bántam meg, annak ellenére, hogy sokan azt mondták.

21/l

2009. jún. 22. 19:59
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi öt évig voltunk együtt és egyik napról a másikra elhagyott.

Rá félévre egy szex erejéig jött össze velem de őt ez is abban erősítette meg hogy mégsem jó velem ,így csak egy röpke óra maradt és a fájó sebek hogy miért nem vagyok jó neki bármit teszek.

annyira jó volt hogy bennem felkorbácsolja benne kiölje az egymás iránti vágyat.

Kegyetlen.

2009. jún. 22. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!