Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltél már úgy az exeddel hogy neki már volt közbe valakije? és ha igen miért?
Ez nem ép ugyan az amit kérdezel, de amikor összejöttem a pasimmal, rá másnap lefeküdtem egy sráccal akiért oda-vissza voltam.
Igaz akkor még nem voltunk szerelmesek a párommal. Lehet gerinctelenség, de a mai napig nem mondtam el neki. :$ A lehető legnagyobb boldogságban és szerelemben.
Undorító az aki ilyet tesz,pedig tudja,hogy van az exének párja.Az is undorító aki párkapcsolatban van,de szex-el az exével...
De annyi legyen már a nőkben-férfiakban,hogy nem tesznek ilyet,mert,hogy esne ha vele tennének ilyet?
Szeretnék bízni az emberekben...de újra és újra csalódok.
Azért feküdtem le vele többször is, mert ugyanúgy, talán még jobban lángolt a szerelmünk, mint a szakítás elött.
Neki már völegénye volt és nem zavar ami történt, vessen magára aki olyan okból szakít mint Ö.
"Undorító az aki ilyet tesz,pedig tudja,hogy van az exének párja."
Úr Isten!Mekkora probléma. Nehogy már az én lelkiismeretem legyen rossz,mert a exem megcsalja velem a párját. Nem nekem kell a másik szemébe nézni, hanem neki.
Ha meg velem is megtette ugyan ezt, akkor egészségére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!