Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mostanság vagy 1000 ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostanság vagy 1000 ilyen csajozás guru program indult. Mindenki több százezer huf-ot akar lenyúlni hogy "megtanítson csajozni". Tényleg ennyire segítségre szorulnak a mai pasik?

Figyelt kérdés
Voltam egy ilyen beetető ingyenes előadáson ahol arról győzködtek hogy a külső nem számít, mindenkiből lehet nők bálványa, stb. Érdekes hogy az előadáson csak szánalmas csúnya pasik voltak jelen. No, magam is a csúnya pasik keserves csoportjának tagja vagyok, csak egyben egy kárörvendő egyéniség is. Féltékeny vagyok természetesen a jóképű pasikra akiknek minden csettintésre megy, viszont röhögök magamban a hozzám hasonló ronda lúzereken. Tudom ez szánalmas de a káröröm jó ^^. Volt már valaki ilyen oktatáson, és ha igen, mennyivel húztak le, és mi lett az eredménye?
2012. ápr. 28. 20:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az Elle magazint (lány vagyok :D) szoktam olvasni és ott szoktak írni ilyen cikkekről, mozgalmakról..:D

Egyszer volt hogy az egyik férfi újságíró elment egy ilyen tájékoztatóra, amire te is, és kb leírta hogy miket hallott és kiértékelte...és arra jutott, hogy azt amit stratégiát oktatnak ott, az épp ellenkezőleg taszítólag hat a nőkre. Azt mondta mindenki játszotta a nagydumást és a lazát, de valójában érződött rajtuk hogy lúzerek és csak erőlködnek...

Nőként az a véleményem hogy van aki férfinek születik és van aki csak biológiailag az...És a nők rohadtul nem a külsőt figyelik...Jó vannak kasztok ahova ez a belépő, de egy nő bárkibe beletud szeretni, aki vagány/humoros/okos/rosszfiú/huncut/nem unalmas..és ez független a külsőtől...

2012. ápr. 28. 21:30
 12/14 anonim ***** válasza:

neten találsz egy csomo önfejlesztő irodalmat (angol nyelven találsz értelmes anyagokat)

én is voltam azon az ingyenes elöadáson a mex deluxe bagázsnál, és aki tartotta az elöadás a kevin, az a szemüveges gyerek, na az ott szokott lenni a morrisonsba, aztán oda szoktunk menni oltani:

- adsz autogramot a farkamra?

- Szia, árulsz sztétet?

- szia, árulsz gloryparfümöt?

gyerek köpni nyelni nem tud sose

2012. ápr. 28. 21:30
 13/14 anonim ***** válasza:
de amugy tényleg fogyatékos vagy, ha nem hiszed el, hogy meg lehet változni...nyilván kigyurni se fogod magad sose, mert ahhoz is erőbefektetés kell, mondjuk az inkább hihetőbb, mint a személyiségfejlesztés.
2012. ápr. 28. 21:33
 14/14 anonim ***** válasza:
másodiknak: azért mert párotoknak nem ment attól még igenis sok embernek tudja ha kicsivel de jobbá tenni az életét ja és még valami:"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye"
2012. ápr. 29. 04:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!