Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanság vagy 1000 ilyen csajozás guru program indult. Mindenki több százezer huf-ot akar lenyúlni hogy "megtanítson csajozni". Tényleg ennyire segítségre szorulnak a mai pasik?
Az Elle magazint (lány vagyok :D) szoktam olvasni és ott szoktak írni ilyen cikkekről, mozgalmakról..:D
Egyszer volt hogy az egyik férfi újságíró elment egy ilyen tájékoztatóra, amire te is, és kb leírta hogy miket hallott és kiértékelte...és arra jutott, hogy azt amit stratégiát oktatnak ott, az épp ellenkezőleg taszítólag hat a nőkre. Azt mondta mindenki játszotta a nagydumást és a lazát, de valójában érződött rajtuk hogy lúzerek és csak erőlködnek...
Nőként az a véleményem hogy van aki férfinek születik és van aki csak biológiailag az...És a nők rohadtul nem a külsőt figyelik...Jó vannak kasztok ahova ez a belépő, de egy nő bárkibe beletud szeretni, aki vagány/humoros/okos/rosszfiú/huncut/nem unalmas..és ez független a külsőtől...
neten találsz egy csomo önfejlesztő irodalmat (angol nyelven találsz értelmes anyagokat)
én is voltam azon az ingyenes elöadáson a mex deluxe bagázsnál, és aki tartotta az elöadás a kevin, az a szemüveges gyerek, na az ott szokott lenni a morrisonsba, aztán oda szoktunk menni oltani:
- adsz autogramot a farkamra?
- Szia, árulsz sztétet?
- szia, árulsz gloryparfümöt?
gyerek köpni nyelni nem tud sose
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!