Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit szóltok ahhoz, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szóltok ahhoz, hogy a férjem az otthoni gépre felrakott valami billentyűzet olvasót, (nem tudom a program nevét) ami elmenti amit írtál? Többi lent.

Figyelt kérdés
Megcsaltam a férjem..erre nincs mentségem..ez így derült ki. A kérdésem, ha válásra kerül a sor, akkor ez milyen szerepet kaphat az ügyben?

2012. ápr. 23. 12:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

nincs rá bizonyitékod adigra ugy is letörli a programot :D

remélem award keylloggert használt :D

2012. ápr. 23. 12:06
 2/20 anonim ***** válasza:
Essél teherbe, az megold mindent.
2012. ápr. 23. 12:06
 3/20 anonim ***** válasza:

Válásnál semmi jelentősége nincs, a magyar jogban a megcsalást egyáltalán nem veszik figyelembe (csak ha mondjuk fűvel-fával, sorozatosan, az életmódod része, akkor a gyerekek szempontjából esetleg...)

Ha rossz a házasság, a megcsalás semmit nem old meg. Vagy helyrehozzátok, vagy váltok. Tapasztalat.

2012. ápr. 23. 12:08
 4/20 anonim ***** válasza:
24%
:D jelentsd fel alap amit kapna érte 1 év felfüggesztett! Szívasd meg :D
2012. ápr. 23. 12:13
 5/20 anonim ***** válasza:
Szerintem a saját gépre azt tesz, amit akar, ha közösen használják... ha csak a feleség, akkor persze más a helyzet...
2012. ápr. 23. 12:15
 6/20 anonim ***** válasza:

Válásnál nem vétkességi alapon dönt a bíróság, nem azon múlik a vagyonmegosztás, hogy ki mit követett el... se a megcsalás, se a kémprogram telepítés nem igazán számít, csak ki kell jelenteni, hogy véglegesen és helyrehozhatatlanul megromlott a kapcsolatotok, ha ezt mindketten megteszitek, akkor a bíróság nem sokat kérdez.

Ha nem közös megegyezéssel történik a válás, akkor feltárják a tényállást, ki mit tett, de itt sincs olyan, hogy az egyik hibás, a másik nem.

Elválni akkor is el lehet, ha már egyszerűen nem akartok együtt élni. Nem kell hozzá megcsalás sem.

2012. ápr. 23. 12:16
 7/20 anonim ***** válasza:
76%
Ne rinyálj, tehetsz róla, megérdemelted. Örülj, hogy ennyivel megúsztad.
2012. ápr. 23. 12:18
 8/20 A kérdező kommentje:
A gép közös.."megszívatni" nem szeretném, az aljas én voltam. a házasságunkat megpróbáljuk helyre hozni, friss az eset. ..Ezeket el lehet menteni? Mikor fogja majd a fejemhez vágni? Hogy keressem meg a gépben?
2012. ápr. 23. 12:19
 9/20 anonim ***** válasza:
neki szuksege van most arra hogy ujra bizzon, ha kiiktatod a programot akkor rontasz a helyzeten! a jobb programok egy funciobillentyure lathatoak csak, egyebkent rejtve vannak es a letobb nem csak a billentyuzetet menti hanem a kepernyotartalmat is
2012. ápr. 23. 12:35
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg te vagy a hibás, akár törlöd a bejegyzést, akár nem. Ha ő már tudja, hogy megcsaltad, akkor ennyi elég neki. A bíróság válás esetén nem kíváncsi, hogy billentyűzet olvasó által tudta-e meg, hogy megcsaltad.

Ne foglalkozz vele, neki van igaza. Járj inkább a kedvében.

2012. ápr. 23. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!