Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szóltok ahhoz, hogy a férjem az otthoni gépre felrakott valami billentyűzet olvasót, (nem tudom a program nevét) ami elmenti amit írtál? Többi lent.
Ha tudja, hogy tudod, hogy keylogger van a gépen, akkor eleve feltételezi, hogy máshogy oldod meg. (Tehát a bizalmat ezzel nem lehet helyreállítani.)
Sőt, állítom neked, hogy ha kevesebbet netezel emiatt, akkor az lesz a gyanús! Szóval meg kellene beszélni... mondj el neki mindent őszintén, mert csak úgy fog tudni továbblépni, és akkor elkezdhettek dolgozni a bizalom helyreállításán...
Köszönöm a válaszokat.
Mi már sok mindent megbeszéltünk, tudja, ismeri, mert bevallottam mindent.
Persze, lesz nehéz időszak is...most tartunk az elején. Van két kicsi gyerekünk. Én arra vagyok tulajdonképpen kíváncsi, ha még sem tudjuk helyrehozni a kapcsolatunkat, akkor a válásnál a gyermek elhelyezésnél döntő szerepe lesz-e ezeknek az elmentett adatoknak. Ki és hogyan szerezte meg..Hallottam olyant, hogy azért vették el a gyerekeket az anyától, mert megcsalta a férjét.
Eltüntetni meg azért is szerettem volna, hogy ne tudja nézegetni, magát kínozni azzal, amiket leírtam. Még azért is, mert már belőle a fejemhez vágott.... nem szeretném örökre ezt hallgatni. Ő lementette, én eltüntetném...
Nézd, ha te elmondod őszintén, akkor ő nem vághatja a fejedhez.
Amúgy nem tudom, hol hallottál olyat, hogy megcsalás miatt elvették az anyától a gyereket... ilyen csak Amerikában van. Vagy nem csak a megcsalás volt az oka, hanem volt ott más is. A bíróság ezt nem veszi figyelembe, emiatt nyugodt lehetsz (hacsak nem vagy alkoholista, drogos, mentálisan beteg, stb.)
Elég aljas dolog azért törölni egy logolt beszélgetést, hogy aztán ne legyen ellened bizonyítéka a párodnak egy válóperben.
Meg hatalmas butaságra is vall, ha ezt teszed, mert a magyar jogban semmit nem számít, hogy ki kit csalt meg, attól még nem veszik el tőle a gyerekeket.
Ahogy előttem írták, ha bántod a gyereket, iszol, drogozol, nem gondoskodsz róluk, akkor fogják elvenni, attól, hogy félredugták még nem. Ez semmit sem számít.
De a kérdéseidből látszik, hogy a párodat akarod csak átverni, ellene szervezkedsz, törölni akarod a megcsalás bizonyítékait. Ez az igazi probléma veled, hogy még a lebukás után is aljas vagy a pároddal szemben.
"mert már belőle a fejemhez vágott.... nem szeretném örökre ezt hallgatni. Ő lementette, én eltüntetném"
Amit neked állnod kellene, mint a betonfalnak az esőt! Már bocsi de ideje vezekelni! Ha bűnös vagy és törlöd a bizonyítékot attól nem fogsz feloldozást nyerni és a bűn sem fog eltűnni. Jah és még valami. Bár a jog ezt nem ismeri, hogy megcsalás, de egy jó ügyvéd bebizonyíthatja vele, hogy te nem cselekszel felelősségteljesen, ergo alkalmatlan is lehetsz anyának vagy inkább a férjed alkalmasabb! És folytatnám: Nem elég bevallani mindent, hanem meg is kellene bánni és ezt a megbánást éreznie kell a párodnak is! Egyébként szégyelld magad 2 gyerekkel meg egy férjjel aki ezek után még eltűr maga mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!