Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezelnétek ezt a helyzetet?
Sziasztok!
Van egy fél éves lányom, és egy férjem, akit nagyon szeretek. Emellett van azonban egy exem is, akivel anno 7 évig voltunk együtt, és gyakran beszélünk telefonon, találkozunk, kávézunk (amiről a párom minden esetben tud!), szóval megmaradt a jó kapcsolat.
Azonban van a srácnak egy élettársa, és egy közös 5 hónapos kisfiuk, viszont az élettárs eléggé... féltékeny, hogy úgy mondjam.
Valahányszor találkozunk, és kérdezek valamit az exemtől, a csaj válaszol. (Tökmindegy, hogy rég nem látott ismerősökről, közös barátokról kérdezem, akkor is.) Konkrétan nem is hagyja szóhoz jutni szegény srácot, aki meg irtó zavarban van emiatt, nem egyszer hívott fel, hogy utólag elnézést kérjen a barátnője viselkedése miatt.
A csaj legutóbb konkrétan kijelentette, hogy idézem: "tudtad, hogy van egy tanulmány, ami szerint nem minden nő képes fiúgyermeket kihordani? csak az erős nők szülnek fiút." És ez... akárhogy is, nekem szarul esett - mintha én kevesebb lennék, mint ő. Aztán persze utólag rájöttem, hogy önmagát próbálja ezzel nyugtatni, és szartam az egészre, de mostanra odáig jutottam, hogy már nem is szívesen hívom fel az exem, hogy megkérdezzem, hogy vannak, mert nem akarom, hogy cseszegesse a csaj miattam. Viszont 9 éve az egyik nagyon jó barátom, és nem tudom, megéri-e elveszíteni egy ilyen nő miatt, ráadásul úgy, hogy tudom, ő is szívesen keresné továbbra is a társaságom barátilag.
Miert nem talalkoztok kettesben vagy gyerekekkel egyutt az exeddel?
En nekem is az exem egyik legjobb baratom es a ma mar felesege miatt mentunk szet! De azota mindkettonknek csaladja van es van hogy csaladostul talalkozunk de olyan is hogy kettesben!
Semmit nem akarunk a masiktol (szerelem/sex) de mivel szeretjuk a masik tarsasagat igy baratok maradtunk 5 ev utan!
Ezt csak azert irtam,hogy en megertem a helyzetet!
Szerintem a csaj feltekeny rad es az exedre is es ezert mond ilyeneket!Szeretne o is olyan multat az exeddel mint amilyen neked/nektek volt. Ha ugy nezzuk te mindenfelekeppen 7 ev "elonnyel" indulsz az exednel es hiaba "ronditott" bele a kapcsolatotokba anno,nem tudta teljesen a sajatjava tenni az exed es le akar korozni mindenfelevel. Igy azzal is hogy neki fia van es erre o kepes volt te meg nem!
Ne foglalkozz vele,hisz ez hulyeseg,engedd el a fuled mellett.Es ha lehetseges akkor en inkabb kettesben talakoznek az exxel. Marmint ha a ferjed es a csaj engedi. Ha nem jon ossze az ex miatt (mert ha jol ertettem a ferjed elenged) akkor elgondolkodnek a baratsagon!
(johetnek a lepontozok!)
Kedves utolsó! Biztos lehetsz benne, hogy le leszel pontozva, mert egy olyan tanácsot adtál, amitől nem hogy csitulnának a kedélyek, de még olaj is a tűzre! És idézem tőled:
"Es ha lehetseges akkor en inkabb kettesben talakoznek az exxel."- ????? Minek? Azzal aztán meg lenne oldva mindenki boldogsága. Hátha még az egyébként nem féltékeny férj is azzá válna. (mármint a kérdező férjére gondolok.)
Nem olvastam végig a válaszokat - bocsánat!
Én nem hiszek abban, hogy lehet mély barátság ffi és nő között. Főként, ha exről van szó!!
Én is féltékeny lennék, mert nem érteném a szitut a fent leírtak miatt.
Én egy exemmel sem tartom a kapcsolatot (pedig van közöttük ex férj, meg ex vőlegény...stb.), ezért érthetetlen számomra a te problémád.
Figyu! Ezt Te írtad: "nem tudom, megéri-e elveszíteni egy ilyen nő miatt, ráadásul úgy, hogy tudom, ő is szívesen keresné továbbra is a társaságom"
Akkor most ki a féltékeny??? :))
Ezt írtad: ..."hogy ha lányotok lenne, nektek hogyan esne egy ismeretlentől egy ilyen kijelentés, amiről tudjátok, hogy csak rosszindulatból született."
VÁLASZOM: NAGY ÍVBEN TOJNÉK ERRE A KIJELENTÉSRE, ÉS NEM ESNE SEHOGY SEM, MERT EZ EGY OLTÁRI NAGY BAROMSÁG!!!!!!!!!!
Arra, hogy nem tud valaki csak lányt/fiút szülni, felhívnám mindenkinek a figyelmét, hogy a gyermek neme a férfin múlik!!! Itt senki nem járt még biológia órán?
Nekem az a fura, hogy mindenki ilyen támadólag lép fel, hogy ne tarts az exeddel kapcsolatot! Ennél csak az a válasz tetszett jobban, hogy egyáltalán bármilyen férfival minek kapcsolatot tartani, amikor férjnél vagy!!! Attól, hogy az embernek van párja még lehetnek barátai is, uram bocsá, ellenkező neműek is! Nekem is vannak fiú barátaim, a férjemnek is lány barátai, de ebből semmi gond nincs, én tudom, hogy ezek csak barátságok, ő is tudja. Ezek közül egyik sem exbarát/barátnő, de ha az lenne sem gondolom, hogy gond lenne, mivel egyrészt szeretjük egymást, másrészt megbízunk egymásban! A húgomnál volt olyan, hogy a jelenlegi párja (14éve vannak együtt) nem engedte (!), hogy találkozzon az előző pasijával (4évet voltak együtt), mert utálja. Sőt azt is titkolni kellett, ha én találkoztam vele. Főleg azért nem értettem, mert ő "szerette el" a húgomat tőle és nem fordítva. Mindenesetre mindenki felnőtt végre, mert már egy pár éve ez elmúlt, olyannyira, hogy a húgom barátja, a húgom exének dolgozik és jóbarátok lettek! Gondolom ez szerintetek totál beteges! :-) A kérdésre válaszolva, én nem szakítanám meg a kapcsolatot, de lehet, hogy a lány is megnyugodjon, egy ideig találkozhatnátok négyesben és akkor látná, hogy boldogok vagytok a férjeddel és tényleg csak barátok vagytok az exeddel!
21-es vagyok!
Azert mert az emberek nagy resze nem eleg intelligens ahhoz hogy egy ilyen helyzetet kezelni tudjon,azert tipikusan az a keves szazalek a hibas aki kepes erre...
En leirtam a velemenyemet a kerdezonek,speciel nem nektek lepontozoknak,mivel nem ti kerdeztetek...ugyhogy ezert is hulyeseg hogy a kerdezon kivul boldog-boldogtalan pontozhat,mivel azt felmerni hogy mennyire hasznos a valasz a sajat kerdesere,csak o tudja.
Amennyiben pedig barki a szazalekok alapjan iteli meg a mondandom tartalmat,az az illeto sajat szegenysegi bizonyitvanya.
Elnezest a kerdezotol igy utolag is, ezentul inkabb a privat uzenet gombot fogom hasznalni.
Tovabbi szep napot es jo netezest mindenkinek!
Na jó, kifejtem a nézőpontomat, mert látom sokan vagyunk, akik a párkapcsolatról elemi szinten egyformán gondolkodunk.
Lehet az ex-szel jó kapcsolat, évente 1-2 telefonhívás stb. ez még belefér. Akkor lehet olyan is, h a összejárnak családostul. Nekem nem szimpi, de lehet, miért ne a "nagy barátság" miatt.? Az a hsz, aki azt írja h csak a véleményét írta le és intelligencia kérdése az egész... hát legyen, oké.... csak ott bukta a dolog, h mi az h a az ex-szel KETTESBEN is lehet találkozni? :)
Lehet, lehet , ja, csak abból nem a barátkozás az első , ami az eszembe jut :)
És az első mondat nekem mindent elárul:
"Van egy fél éves lányom, és egy férjem, akit nagyon szeretek. Emellett van azonban egy exem is, akivel anno 7 évig voltunk együtt, ...
"Emellett" "exem is"! Lefordítva: " mellette van még egy pasi akivel jóban vagyok." Persze barát.. stb. DE szép is a magyar nyelv, sokféle érzelmet meg tud mutatni! :)
Kérdező, engedd el -saját lelki nyugalmad miatt is- az exed "kezét". Nem kell ő már neked , és nem kell hogy számítson mit mond a párja. Nincs ex, nincs "sírás"-ilyen egyszerű....:)
Van olyan, hogy egy nő képtelen KIHORDANI fiú magzatot. Igen, ott kellett volna lenned biológia órán:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!