Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek tetszene egy olyan 14 éves lány aki barna a böre vagy eltudnátok képzelni vele egy kapcsolatot?
Figyelt kérdés
pedók kíméljenek2012. ápr. 28. 13:17
21/26 anonim válasza:
Na ki beszél. :) :D Nevetséges vagy... a szín meg nagyon is számít. Takarodj te el... és nem csak innen , hanem a hazámból is. Ez nem Afrika...
22/26 A kérdező kommentje:
júvan már te hungarista rák ne ugassál
amugy nem kell itt irogatni ha valami meg nem teccik nem kell itt tenni az agyad hanem takarodjál el
na pá
2012. okt. 5. 14:55
23/26 anonim válasza:
Ha felfogtad, hogy itt élnek a fehérek... rájössz majd, hogy semmi sem a tiétek. :P Remélem hamarosan kitoloncolnak az országból a többi niggerrel egyetemben. A műveltségi szinted az írásodból látszik.
24/26 A kérdező kommentje:
Kedves hungarista elmesélném h fehér vagyok
Azért irtam ezt a kérdést ki mert a barátnőnek akartam valakit találni aki barna bőrű
De nagyon felháborító hogy mien vagy
2012. okt. 7. 12:41
25/26 anonim válasza:
Ahogy gondolod... fehérek szégyene.
26/26 anonim válasza:
Énis elgondolkoztam rajta már egyszer-kétszer és szerintem igen mert valamilyen szinten különleges és jól mutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!